Battlefield 1 - a Gamescom után indul a béta

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A DICE közösségi menedzsere, Sebastian Moritz egy vele készült livestream alkalmával megerősítette, hogy az augusztus közepén induló Gamescom után rajtol el a Battlefield 1 várva-várt bétatesztje.

Az E3 óta gőzerővel tombol a Battlefield 1 zárt alfatesztje, aminek köszönhetően rengeteg látnivaló és információ látott napvilágot az őszi kínálat egyik legjobban várt shooteréről. Hamarosan azonban beindul a bétateszt, amiről a játék közösségi menedzsere, Sebastian Moritz most elárult pár fontos részletet.

Egy livestream során készült kérdezz-felelek alkalmával ugyanis Moritz megerősítette, hogy a kölni Gamescom után nem sokkal veszi kezdetét a bétateszt, amire először az Insider program tagjai kapnak meghívást, de pár napos késéssel mindenki más is kipróbálhatja majd az első világháborús élményt. A bejelentés azt jelenti, hogy vagy augusztus végén, vagy szeptember elején rajtol el a tesztelés következő fázisa.

Moritz egy másik, részben már ismert tényt is megerősített, így biztossá vált, hogy a népszerű Rush játékmód is benne lesz a végleges változatban. Sajnos a béta várható tartalmáról már nem árulhatott el részleteket.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
Beniciodeltoro
Néger barbie.

http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/az-elso-kepek-es-reszletek-a-battlefield-1rol_7.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...