A gonoszok a főszereplők a DC új mobiljátékaiban

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 16.
  • Letöltés
Link másolása
Valószínűleg a Suicide Squad hatása, de a Warner Bros. és a DC Comics mindjárt két olyan játékot töltött fel az alkalmazásboltokba, amelyekben a Batman-univerzum gonoszai kapták a főszerepet.

Az első jövevény az augusztus 4-én mozikba kerülő Suicide Squad hivatalos játékváltozata, melyben Harley Quinn, Deadshot vagy Diablo oldalán kell túlélnünk a hullámokban érkező ellenfelek támadását. Az FPS-ben mindegyik gonosz más-más képességekkel rendelkezik, és világranglista is van, ami motiválhat az újbóli próbálkozásokra.

A második cím a Batman: Arkham-univerzum spin-offja, ezt még tavaly márciusban jelentette be a Warner, amikor a jónép tudtára adta, hogy szeretne rágyúrni a mobilos piacra. A Turbine fejlesztésében csakugyan a gonoszok kapják a főszerepet, ezúttal Riddler, Harley Quinn, Mr. Freeze, Killer Croc és Scarecrow segítségével foglalhatjuk el Gothamet - már ha Batman hagyja. A harc mellett a hősök búvóhelyének menedzselése is ránk hárul egyébként az Arkham Asylum eseményei előtt játszódó címben.

A Suicide Squad Androidon és iOS-en is megjelent, míg az Arkham Underworld iOS-exkluzív. Alapjáraton egyik játékért sem kell fizetni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...