A jövő héten kipróbálható lesz a Star Citizen

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 17.
  • Hír
Link másolása
Noha a végleges verzió megjelenése a távoli jövőbe vész, az érdeklődők már a jövő héten belevethetik magukat a Star Citizen alfájába. A Summer Free Fly 2016 event csak egy hétig szól.

A Roberts Space Industries játéka igazi sikersztori, Chris Roberts csapata már 117 millió dollárt kalapozott össze rá, amely minden idők hatodik legdrágább alkotása lesz. A jövő héten te is megtapasztalhatod, mire megy el az adományozók pénze. Július 22-én startol el a Summer Free Fly event, melynek keretében egy héten át tolhatja mindenki a játék aktuális alfaverzióját.

Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a játék hivatalos honlapjára, regisztrálsz egy fiókot, bejelentkezel, majd a megfelelő menüpontban beütöd a “Summer Free Fly 2016” kuponkódot. Ha ez kész, letöltheted a klienst.

A játékban lehetőséged lesz egy Mustang Beta, egy Sabre és egy F7C Hornet pilótafülkéjébe pattanni!

11.
11.
latis666
Nem az a kód ami a hírben van hanem: "SUMMERFREEFLY2016" egyben.
10.
10.
latis666
" regisztrálsz egy fiókot, bejelentkezel, majd a megfelelő menüpontban beütöd a “Summer Free Fly 2016” kuponkódot"

Nekem ez igy nem megy
9.
9.
Mekee85
#6: Hátakkor kb ugyanez.
Ha botok ellen megyek dogfightban, akkor jol fut, de ahova elo embereket tolt be hozzam, na ott van a baj, 15-20 fps el fut az optimalizalatlan netkod miatt.
Nagyon jo lesz ez, de nagyon messze még a vége
8.
8.
szinkron
#5: hány éve alfa ez? 5? neked mennyi időd van amúgy? mondjuk képes vagy 20 évet várni egy JÁTÉK-ra? abszurd, egyes emberek azt hiszik az idejük végtelen.
7.
7.
Keczanm
Decemberben vettem meg, azota tul sok valtozast en nem tapasztaltam. Eros gepem van, de meg ezen is lassan fut. Tisztaban vagyok az alfa statusz jelentesevel, ezert ezeket nem is akarom negativumkent emliteni. A fejlesztok rendszeres interjukat es videokat adnak ki (Around the Verse), ahol beszamolnak az aktualis allapotokrol, nem hinnem, hogy nem lesz belole semmi, en inkabb egy Duke Nukem Forever szagot erzek, ami majd kb 10 ev mulva lesz a boltokban - remelem nem igy lesz. En drukkolok nekik, de teny, hogy elkepesztoen nagy faba vagtak a fejszejuket. Addig pedig Elite Dangerous!
6.
6.
markoci555
Multkori ingyenes hétnél tudtam kipróbálni, néhol diavetítés volt mert annyira akadt, de nekem tetszett. Most pont nyaralni megyek... pár napot talán elcsíphetnék, de visszaemlékezve a szenvedésekre a bejelentkezéseknél és a hatalmas töltési időkre, inkább hagyom az egészet. Szerintem ha megtöltenék tartalommal, javítgatnák kicsit és már rég késznek lehetne mondani aztán dolgozhatnak tovább rajta.
5.
5.
Artyom150
#2: Nekem meg az ilyen tájékozatlan emberek véleményektől forr fel az agyvizem. Nyilván azért dolgoznak a projecten évek óta, jelenleg mintegy 300 fővel, mert kamu.
4.
4.
Chrysh
#1: A No Man's Sky-t is meddig nyomatták, hogy milyen király játék, és mégis már csúszott egy párat. Na majd meglátjuk, hogy abból is mi sül ki...

Ez is félő, hogy hasonló sorsra fog jutni, mint amiért a fenti példát féltem: addig húzzák, tolják az egészet, hogy mire kijön az a nagy durranás már nem is lesz olyan hatalmas.
3.
3.
Mekee85
Nos tetttem egy próbát, ami arra jó volt, hogy tudjam mit várhatok majd egyszer, de ezt így ebben a formában hanyagolom, ennyi elég volt. ha egyszer kész lesz nem akarom elrontani az élményt
2.
2.
szinkron
Egy újabb alfa forever kamu, de ez a legnagyobb. Ha csak meghallom a nevét felforr az agyam.
1.
1.
Necreon
Ez szvsz inkább arról szól hogy még több backert húzzanak be. Mostanra a nép jó része kiábrándult a soha el nem készülő projectből. A legutóbbi nyílt hét/hétvége alapján pont olyan optimalizálatlan árkád szar mint 2 éve volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...