Remaster-kiadást kap a Dead Rising?

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 18.
  • Pletyka
Link másolása
Idő előtt kiszivárgott az eredeti Dead Rising PlayStaion 4-es trófealistája, ami előrevetíti, hogy nem csak az E3-on bejelentett negyedik rész, de a sorozat legelső epizódja is a Sony konzoljára költözik.

Az Exophase és a PSN Profiles honlapján is felbukkant az eredeti, 2006-os Dead Rising PlayStation 4-es trófealistája. Ugyan a Capcomtól még nem érkezett hivatalos megerősítés, de ez előrevetíti, hogy a japánok zombivadászós játéka valamikor a Sony konzoljára fog költözni. A lista ráadásul egy az egyben ugyanazokat a feloldható achievementeket tartalmazza, amelyeket az eredeti Xbox 360-as változatban is megszerezhettek a rajongók.

Egyébként nem ez lenne az egyetlen Dead Rising-játék, ami PlayStation 4-re tart. Az idei E3-on bemutatott negyedik felvonásról ugyanis hamar kiderült, hogy csak időlegesen élvez exkluzivitást és legkésőbb jövő év végén a Sony konzolján is elérhető lesz. Ez pedig még inkább okot adna arra, hogy az első rész is kapjon egy PS4-es feldolgozást.

7.
7.
crytek
Nagy kár ,hogy azokból a játékokból nem készül felújítás ami sikít érte és várnák is sokan :(
6.
6.
p3ti
#4: Már nem emlékszem pontosan, de volt olyan végig játszás mikor az unlimited időt lehetett kijátszani - onnantól pedig már jutott idő mindenre. Amúgy tényleg bosszantó volt a folyamatos rohanás. Nekem ellenére az egyik kedvenc zombis játékom a mai napig.
5.
5.
aordog
Számomra pont az időlimit miatt volt érdekes a 360-as verzió. Akkoriban ez nagyon ütött!
kb 10x kezdtem elölről, de közben ment fel az XP.....hatalmas volt!
4.
4.
McDuff
Annyira akartam szeretni anno az első részt, mert az első pillanatban magába szippantott, de képtelen voltam rá. Egyszerűen nem tolerálta a játék ha úgy játszottam ahogy én akartam: mindent bejárni, mindent megcsinálni,mindenkit megmenteni, lehetetlen volt a k.rva időlimit miatt! Én pedig nem fogok úgy játszani ahogy egy játék akarja, úgy hogy 5. próbálkozás után ment a levesbe...
Ha ezt esetleg úgy adnák ki One-ra is és PS4-re is hogy az időlimitet eltörlik, HD lesz a felbontás, akkor újra neki esnék.
3.
3.
PaprikaJancsi
Nem tudom ki akar már az első résszel játszani. Elég idejétmúlt alkotás, nekem régen se tetszett. Vacakolós volt, a boss harcok szarok voltak és az a rohadt idő is végig ketyeget.
2.
2.
fojesz
#1: Ez most, hogy jött? Mármint nem látom a hírnek azt a részét, ami azt sejteti, hogy a Dead Rising 4 lesz az első PS-re megjelenő epizód.
1.
1.
Gykrizsi
Ezt direkt csináljátok, ugye? A 2. és az off the record is megjelent ps3-ra. Nem a negyedik lesz az első rész, ami megjelenik ps-re. De ezt már múltkor is leírták nektek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...