Új koncepciós rajzokon a Visceral Star Wars-játéka

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 18.
  • Képek
Link másolása
Az idei E3 után a Star Wars Celebrationön is patikamérlegen mérte az Electronic Arts a jövőbeli Star Wars-játékokkal kapcsolatos információkat. Ennek megfelelően csak pár új koncepciós rajz érkezett a Visceral-féle Star Wars-címről.

A Star Wars Celebrationön az Electronic Arts külön panelt tartott a jövőben megjelenő Star Wars-játékoknak, így a Star Wars: The Old Republic új kiegészítője mellett az E3-on egy semmitmondó videóban belengetett Visceral-féle produkció is felbukkant Londonban. A panelen többek között Amy Hennig, az Uncharted-sorozat egykori írója, a Visceral Games kreatív igazgatója is jelen volt, így három új koncepciós rajz mellett egy-két érdekességet is elárult a 2018-as üzleti esztendőre ígért Star Wars-kalandról.

Henning azzal kezdte, hogy Nathan Drake történetéhez hasonlóan itt is igyekszik a már megjelent mozifilmet és magát az univerzumot is a legapróbb részletekig megismerni, ezzel megkönnyítve, hogy történetét megfelelően adaptálhassa. A cél ugyanis az, hogy a játékos tényleg úgy érezze, mintha egy Star Wars-filmet játszott volna végig. Ahhoz, hogy ez a lehető leggördülékenyebben menjen, állandó kapcsolatban állnak a LucasArts csapatával, akik hatalmas segítséget nyújtanak a játék történetének megírásában. Henning ugyanis elmondta, egy teljesen új sztorin dolgoznak, ami egyébként az eredeti trilógia idejében fog játszódni. Ennek megfelelően eddig nem ismert szereplőket, helyszíneket, teremtményeket, kütyüket kapunk, vagyis az univerzum eddig soha nem ismert szeletével ismertetik majd meg a rajongókat.

Konkrétumokat ugyan nem árult el a készülő projektről, de azt azért megosztotta a jelenlévőkkel, hogy írótársával, Todd Stashwickkel az Unchartedhoz hasonló hangulatú sztorin dolgoznak, ami egyszerre lesz humoros és felkavaró, a tét pedig mindvégig hangsúlyos lesz, így rengeteg veszéllyel is szembe kell majd néznie a főhősöknek. Igen, főhősöknek, az eddig kiadott koncepciós rajzok alapján ugyanis arra lehet következtetni, hogy ennek az új történetnek több szereplője lesz, vagy legalábbis az Unchartedhoz hasonlóan társat vagy éppen társakat kapunk majd magunk mellé. Erre maga Henning is utalt. Mint elmondta, a filmek tanulmányozása közben egyértelműen kirajzolódott, hogy a Star Wars-filmekben párhuzamosan ismerkedhettünk meg több szereplő történetével és ez a játékban sem lesz másként.

Az Electronic Arts egyébként a következő Star Wars-játékokon dolgozik:

  • DICE - Valamikor jövőre jön a következő Star Wars: Battlefront, amelynek munkálataiba már a Motive csapata is besegít. 
  • Respawn - Egyelőre dátum nélküli, külső nézetes akció-kalandjátékon dolgoznak.
  • Visceral Games - A fentebb ecsetelt akciójátékon dolgoznak, ha minden igaz, 2018-ban jelenik meg.
  • BioWare - Folytatják a Star Wars: The Old Republic bővítését.
  • Capital Games - A Star Wars: Galaxy of Heroes munkálatait folytatják.
  • Motive - Lesz különálló játékuk is, de egyelőre inkább csak besegítenek a többieknek.
  • Criterion - Szintén csak asszisztálnak, például a Battlefront VR-küldetésénél.
4.
4.
exonic
#3: Inkább jelenjen meg 3-4 évente egy jó játék mint évente egy cod...
3.
3.
Cipo3
Na erről vitatkoztam valakivel, hogy nincsenek sw játékok. Erre mondta, hogy de itt van ez ami tuti mindjárt megjelenik. 2018???? 4 év kell neki, hogy elkészüljön?
2.
2.
atesz89
Han Soloról film lesz.
1.
1.
Star Wars fan
Ez lesz az új Han Solo játék ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...