Kedden visszatér a Marvel Ultimate Alliance

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek és tényleg visszatér a Marvel Ultimate Alliance. A két részt megélt sorozat remastere külön-külön és egybecsomagolva is beszerezhető lesz.

Múlt hónap közepén írtuk meg, hogy valószínűleg újabb remake-hullámra lehet majd számítani az Activisiontől. Ennek az egyik szereplője a Marvel Ultimate Alliance-duó.

A kiadó és a Marvel ugyanis a Comic-Conon jelentette be, hogy már keddtől újra tölthető lesz az első két rész, amit akár egybecsomagolva vagy külön-külön is beszerezhetünk. Lesznek apróbb módosítások, finomhangolások az új verziókban, de nagy változtatásokra azért nem kell számítani. 

A remaster PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, 39,99 vagy 59,99 dolláros árcetlivel.

9.
9.
NECROSMOKE
Csak digitalisan lesz beszerezheto?
8.
8.
#7: Viszont ha eddig vártál rá, akkor egy leárazást még megvárhatsz, nem? :) Mindig mindent betesznek akcióba, ezt miért ne tennék?
7.
7.
Necreon
Virágbolti verziót majdnem annyiszor letoltam mint a Jedi Academy-t, ami több mint ahány éves vagyok. Sokallom az árát? Igen.

De tartozok vele.

A második részért pedig folyt a nyálam majd 10 évvel ezelőtt, ha meg az elsőért kiadok 40-et, miért ne menjek mindjárt bundle-re? Persze a játékok 99%-ára nem mondanám ezt, de ez külön kis sarkot bérel szőrös pici szívemben.
6.
6.
delphijos
Hát, ezért teljes árat elkérni szerintem is elég nagy lehúzás.
5.
5.
Nekem kimaradt de majd akkor érdekel ha azért olcsóbb lesz.
4.
4.
RangerFox
Ps2-n játszottam vele, tetszett, de ennyit nem ér..
3.
3.
Gykrizsi
Címből azt hittem, hogy backwards lesz, hát így pont leszarom. Ezeréves játék, és gondolom tök ugyan olyan lesz. Ennyiért ez rablás.
2.
2.
PaprikaJancsi
40 vagy 60 dollár ? Ez vicc :D
1.
1.
DON GONDOCS
Az igazság ligáka trailert látva eszembe jutott milyen jó lene már egy x-men legends vagy MUA szerű játék mai köntösben és erre itt van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...