No Man's Sky - késik a PC-s verzió

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 26.
  • Csúszás
Link másolása
De szerencsére csak pár napot, így abszolút nincs veszélyben az augusztusi premier. A változás a PlayStation 4-es változatot nem érinti, amihez egyébként PlayStation Plus-előfizetés sem szükséges majd.

Augusztus 9-én mutatkozik be a Hello Games régóta várt sci-fi űrkalandja, a végtelen világűr felfedezését hirdető No Man's Sky. A dátum eredetileg PC-re és PlayStation 4-re is érvényes volt, de a hivatalos oldalon valamiért az előbbi megjelenési időpontja az utolsó pillanatban megváltozott, így asztali gépekre három nappal később, augusztus 12-én érkezik meg a játék. A PC-s változatot a szokásos helyekről tudjátok beszerezni, mint például a Steam, a GOG, a Humble Store és az iam8bit.

Emellett az is hivatalos megerősítést nyert, hogy PlayStation 4-en nem lesz szükség a multiplayer módhoz PlayStation Plus-előfizetésre. A játék alapvetően az egyjátékos felfedezésre épít, de természetesen multiplayer módban is játszható lesz. Viszont amiért nagyon fontos ez a döntés, az a játék méretes atlasza, ugyanis az tartalmaz minden fontos információt a felfedezett bolygókról, így az enciklopédia hiányában nehezebb dolgunk lenne, hiszen nem ismerhetjük meg a mások által felfedezett planéták ásványkincseit, flóráját és faunáját.

20.
20.
tsulok
#19: A galaxis ugyanaz mindenkinek, ha később valaki odamegy, akkor látni fogja ezeket a változásokat.
19.
19.
Juha
#17: Most lehet én vagyok hülye, de ettől sem lettem okosabb...
Az egy dolog, hogy a "nagy" változásokat a szerveren mentik, de miért is?
17.
17.
tsulok
#16: “Changes the player makes are saved locally,” Murray explained. “So if you start destructing the terrain, that’s saved on your own machine. And if you try and make -- what we would consider -- really significant [changes], some of those [changes] are stored on the server, along with the discoveries that you make..”
16.
16.
A Pulyka
Latszik, hogy itt egyikotok sem tajekozodott eleget a jatek utan. Nem fog semmi sem tarolni semmit. Nezzetek meg ezt a videot, es rajottok hogy is van:

https://www.youtube.com/watch?v=h-kifCYToAU
14.
14.
godach
#12: Diablo2-nél is ment. Itt is megoldható szerintem.
9.
9.
Naridar
#8: Az eddigi trailerekből, nyilatkozatokból nem derült ki biztosan, hogy látjuk-e a másik játékost (ha látjuk is, nincs rajta megkülönböztető jelzés, hogy ez játékos és nem NPC). Party, chat, guild, stb. rendszer biztosan nincs. Mindenki ugyanabban a galaxisban kezd, ez több galaxis egyike - ha Elite Dangerous méretekből indulunk ki, kb. 10 millió galaxis kell, hogy a 18 trillió bolygó elférjen és azért Elite-ben főleg az útbaeső érdekesebb objektumokat (neutroncsillag, fekete lyuk) már felfedezték. A középpont közelében pedig nyilván koncentrálódunk majd, így ott nagyobb eséllyel futunk bele más játékosba.
8.
8.
#7: Ez nekem úgy hangzik, mintha nem is lennénk egy galaxisba akkor, mi értelme így akkor az egésznek? Meg mi van ha találok egy bolygót, elnevezem és mondjuk itt a fórumon leírom a koordinátáit, valaki meg három napig repül és elér hozzám, akkor se találkozhatunk? A véletlent értem hogy nem, de miért ne mondhatnám meg hogy az amit találtam hol van? Fa** kivan hogy nem lehet tudni mi ez? :)))
7.
7.
dcba
#2: Nem valtottam jegyet a hype vonatra, de vmi olyasmi lesz, h veletlen generatorral jonnek letre vilagok es azokat tudod felfedezni es kb 0.1%, h talalkozol mas jatekossal. Ergo nem fognak kirabolni almodban. Legalabbis ilyesmirol egyenlore nem volt szo, de eleg keveset tudok en is a jatekrol es annyira nem erdekelt sosem, h komolyabban foglalkozzam vele, vagy, h egyatalan elgondolkozzak a megvetelen.
5.
5.
almaspite
rész van benne, ilyenkor a megjelenés előtt három héttel. *
4.
4.
almaspite
#2: Akkor ez mi is lesz? Ilyen Dark Souls féle üzenet megosztásos rendszer, néha persze becsatlakozhatsz másokhoz pvpni vagy építkezni? Vagy ledob valahova az óriási galaxisba és ott tudod építeni a saját kis űrflótádat és bolygódon a bázisokat, néha amikor meg alszol oda talál egy random gyerek és szétveri az egészet? Szkeptikus vagyok a játékkal szemben, mert elég sok sötét rész benne, ilyenkor megjelenés előtt 3 hete.
3.
3.
zozo76hun
#1: akkor mar erdemesebb megvarnod a neo-t
2.
2.
dcba
#1: Nem lesz kimondott multi a jatekban, csak informaciokat oszthatsz meg online, meg talan 1:10000000000000 az esely, h talalkozol vkivel, ezert is nem kell plus hozza.
1.
1.
A Pulyka
Nagyon orulok, hogy nem kell ps plus a jatekhoz. Amugy miben lesz mas a multi a singlehez kepest? Annak az eselye, hogy osszetalalkozz mas jatekossal annyi, hogy majdnem semennyi.
Megvarom az elso teszteket rola, de nalam tuti vetel mindenkepp. Elotte persze meg kell vennem egy ps4-et, mert a gepemen diavetitesben neznem, de valoszinubb hogy el sem indulna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...