Han Solo-trilógiát tervez a Disney

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A The New York Daily News értesülései szerint a Star Wars-univerzum következő spinoff-filmje, a Han Solo-történet valószínűleg egy trilógián keresztül vezet el minket Az új remény történetéig.

A Disney a Marvel-féle receptet követve már évekre előre jól betárazott Star Wars-filmekkel, így a kétévenként érkező számozott epizódok között egy-egy különálló mellékágat kapnak a rajongók. Az első az idén év végén mozikba kerülő Zsivány Egyes lesz, amit két év múlva követ a Han Solo-eredettörténet, Alden Ehrenreich főszereplésével. 

Ez utóbbiról most kiderült, hogy minden bizonnyal nem csak egyetlen filmet takar, a Disney valószínűleg egy trilógián keresztül mutatja be az ifjú csempész és Chewbacca kalandjait, hogy aztán eljussunk majd Az új remény történetéhez, Han pedig csatlakozzon az Lázadókhoz.

A hírt a The New York Daily News hozta le, ami úgy tudja, Ehrenreich eleve hároméves szerződést kötött, ráadásul egy belsős forrás szerint a Disney a kezdetektől fogva úgy számolt a Han Solo-történettel, hogy az egy hatalmas kiaknázatlan lehetőség számukra, így nem csak új galaxisokat, kreatúrákat, de érdekes történeteket is elmesélhetnek, nem beszélve a tengernyi új karakterről és újabb történetekről.

Az első önálló Han Solo-film 2018. május 25-én kerül mozikba. A filmet a 21 Jump Street és a The LEGO Movie rendezőpárosa, Phil Lord és Chris Miller dirigálja, míg a forgatókönyvet Lawrence Kasdan és Jon Kasdan veti papírra.

26.
26.
#11: Azért túlzásokba ne essünk. A csávó elmondta, hogy Lucas-nak eredetileg nagyobb tervei voltak a karakterrel. Pont. Vannak erre utaló jelek, de nem tudhatjuk, mi lett volna belőle.
25.
25.
user101
#24: Nem, mert már volt egy :)
24.
24.
Dreadlox
Akkor ezentúl Han Trio-nak kell hívni majd?
22.
22.
bodortamas1
Mi a kurva élet retkes faszáért kell Han-ról egyáltalán egy előzményfilmet is csinálni? A 7 után igaz már semmi nem lep meg, melyben a teljes Star Wars univerzumot megerőszakolták úgy ahogy van, de ennyire ne süllyedjenek már le a Disneynél. Oké, jó volt az eredeti trilógia meg minden, de mi a faszért kell ennyire görcsösen leragadni annál? A világon a Star Wars franchise-ban van a legnagyobb potenciál új és érdekes történetekhez, erre ez az idióta Jar Jar Abrams leforgat egy undorítóan gyáva remaket, ráadásul azt is olyan formában, mely teljes mértékben meghazudtolja a Star Wars lényegét, epikusságát és hitelességét, erre most meg egy olyan szereplőről akarnak csinálni egy kibaszott trilógiát, aki szintén az eredeti trilógia egyik szereplője, de a Star Wars Univerzuma szempontjából egy rendkívül irreleváns karakter, aki a történelem egy pontján csinált valamit, amivel egy kicsit megváltoztatta a dolgokat, de már amúgy is meghalt, és egyébként is ki az az idióta Han fanatikus akit ez érdekelne?? Nehogy, NEHOGY az istenért is valami érdekes, újszerűnek ható történetet csináljanak, mondjuk Palpatine és Darth Plagueis történetét, mert mondjuk ők ketten még legalább tényleges hatással is voltak a történelem alakulására, nem is kicsit, vagy mondjuk egy társadalmi drámát is megnéznék a Galaktikus Birodalom fénykorából, az átlag coruscanti polgár szemszögéből, hogy miféle elnyomás, terror, tudatos butítás folyt, hogy mindenkivel elfeledtessék a Jedi Rendet, és miképpen folytatta le Palpatine a keménykezű diktatúráját, a lófaszt, kit érdekel, az ilyesmi már TÚL érdekes lenne, nézzük inkább Hant gyerekkorába, mert most az a mainstream, hogy minél több rókabőrt húzzunk le az emberekről. Komolyan felhúztam magam ezen, és tudom, hogy feleslegesen, mert mindezzel a Disney is tökéletesen tisztában van, de ők is tudják, hogy a legtöbb pénzt egy olyan névvel tudják behúzni, akit a lehető legtöbb ember ismer. Ez meg elég szomorú... mert most tényleg a Star Wars Univerzumának a szűkítése megy, míg Lucas az előzmény trilógiával hatványozottan megnövelte a galaxist számos új történettel és hatalmas történelmi események bemutatásával, addig Abrams ehhez képest lekicsinyítette az egészet, legalábbis én nagyon aprónak éreztem az előzményhez képest, és ezt hatalmas, A legnagyobb hibának tartok, amit egy Star Wars filmnél ellehet követni, mert a "Star Warsnak nem áll jól, ha kicsi".
21.
21.
delphijos
#20: Régen is volt reklám, és a nagy nevek akkor is bevitték az embereket a moziba. Ez nem változott. Való igaz, a net segít a hype-ban, de ugyanakkor a negatív kritika is gyorsabban terjed. Egy rossz filmről már másnap tele a net a vacak kritikákkal,
20.
20.
Juha
#19: Csak régen a szar filmek eltűntek a süllyesztőben, ma meg a reklámokkal/hype-al a nagy nevekkel gyakorlatilag bármit kezdhetnek, úgyis tuti kasza. Sok nagyon rossz SW-film kellene ahhoz, hogy veszteséges legyen, de remélem nem így lesz!
19.
19.
delphijos
#18: "Régen még tudtak filmeket csinálni, amikor nem az volt hogy legyen 142456537467851234o7535638962389524klrtz2839 dollár belőle, hanem volt mondandó és egy film amiben elmondták."

Tudom hogy szokás ez a "régen minden jó volt" dolog, de régen is a profitért csinálták a filmeket, és akkor is készült épp elég szar film.
18.
18.
Necreon
Szóval az eredeti trilógia elé készített trilógia (aminek a közepén még van 2 sorozat) kettőse közé készített sorozat mellé készül egy trilógia párhuzamosan azzal hogy az elsőre megjelent trilógia ami a trilógia-trilógia középső eleme idővonalban, kap egy folytatás trilógia, miközben még készül a Rouge One is.

Oké.

Ezek nem tudnak EGY filmet készíteni? Esküszöm ahány filmes hír kijön, mindjárt belengetik hogy trilógia lesz ám. Aztán bukik és még sem, vagy kisebb siker akkor trilógia akkor is ha a harmadikat már a kutya se nézi, ha meg nagy siker akkor "univerzumépítéééééééés" spinoff trilógia + sorozat + sorozat mellékszereplőjének film vagy spinoff spinoff sorozat.

Régen még tudtak filmeket csinálni, amikor nem az volt hogy legyen 142456537467851234o7535638962389524klrtz2839 dollár belőle, hanem volt mondandó és egy film amiben elmondták. De most? Neeem, még egy eredeti ötlet sincs. Francért kell halálra erőszakolni mindent amit szerettünk. Nem volt elég hogy Han úgy járt ahogy?!
17.
17.
s4jtqkac
#3: Halott rockstar biznisz.. :D,:D
16.
16.
Hab
Vennének elő más ikonikus karaktereketm mint pl.: Revan vagy Darth Bane.
Pont elég lenne 1 Han Solo film...
15.
15.
elgeri
#13: Akkor a matematika szabályai szerint:
Han Solo = Indiana Jones

Persze csak viccelek :)
13.
13.
Norbiii
Május 25 pont a szülinapom, hát ez király! Egyébként mivel nem Harrison Ford lesz Han Solo szerepében, ezért annyira nem fog érdekelni, ő az igazi Han, de azért lehet megnézem. Számomra Harrison Ford = Han Solo, ugyanúgy, mint Ford = Indiana Jones!
11.
11.
giga321
#9: A tudat, hogy maga a Jar Jart "alakító" színész árulta el hogy bizony az eredeti elképzelés szerint ő harcolt volna Yodával az sw2-ben Douko gróf helyettb (rengeteg rajongói teória van a neten, hogy Jar Jar bizony sith és lás csodát ezek a teóriák betaláltak mert tényleg az, csak Lukács beijedt a közönség hisztijétől mert megutálták jarjart, és ezért septiben gyorsan kitalálta a gróf karakterét), még érdekelne is.
10.
10.
user101
Nem igaz, hogy ennyi savanyú káposzta van itt és nem értékeli a Dizni erőfeszítéseit ! Én például örülnék egy C3PO eredet-történetnek... Az lenne az igazi ! :D
9.
9.
kastorhun
#5: Ki hagytad a Jar Jar előzmény történetet.
8.
8.
giga321
Annyi meg annyi potneciál van és lenne az SW ben megannyi könyv és a cline warsban is csomó mindent meglehet tudni. Miért eröltetik már Solo-t nem értem. Expanded universből rengeteg jó kis 2 órás filmet lehetne csinálni annyi alapanyag van.
6.
6.
Gykrizsi
Én teljesen kiálok az új rész mellet, minden hibája ellenére is, a zsiványok is tetszenek egyenlőre, de ez egy fölösleges hülyeség. Értelmetlen egy új Han Solo, szerintem ennél izgalmasabb dolgok is vannak, és mint Extol is említette, most már kicsit mindegy, mi is történt. Ha már ennyire ragaszkodnak az eredeti trilógiához, akkor már lenne inkább Boba. Nem értem, miért nem mer a Disney kilépni ebből a biztonsági játékból.
5.
5.
Szelenas
Ne három, hanem inkább nyolc legyen, és inkább R2nak legyen trilógiája és legyen Lukenak is előzmény filmje, amiben a buckapatkányokra vadászik 12 évesként
4.
4.
Yanez
#1: Es miert kell eroltetni a 25-et?
3.
3.
Extol
Most hogy Han-al az történt ami történt sztem felesleges előásni a múltját, fura hogy most jönnének vele elő, én tuti nem nézném meg.
1.
1.
delphijos
"Az első önálló Han Solo-film 2018. május 25-én kerül mozikba."

Aztán nehogy ez is átmenjen decemberre. :) Nem gond amúgy, csak miért kell erőltetni a májust, ha aztán úgyse az lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...