Visszatért a Marvel: Ultimate Alliance

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 27.
  • Videó
Link másolása
Az Activision úgy gondolta, hogy a tíz évvel ezelőtt indult sorozat - feljavított grafika mellett - még ma is megállja a helyét. A Marvel: Ultimate Alliance első két része már elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

A Marvel: Ultimate Alliance eredetileg 2006-ban látta meg a napvilágot, ezt egy folytatás követte 2009-ben. Most mindkét címet pótolhatjuk PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on digitális formában. A grafikát természetesen átdolgozták, és a játékok támogatják a helyi és az online kooperatív módot.

A játékmenet persze nem változott: gyors iramú, számos Marvel-karaktert felvonultató beat 'em upról van szó. Lehetséges, hogy az újrakiadások egy igazi folytatásnak ágyaznak meg? Reménykedjünk!

Az Activison két launch trailerrel ünnepli a premiert.

16.
16.
Necreon
15.
15.
PaprikaJancsi
#13: Ezt nekem írtad ? Mert ha igen, akkor nem értem miért írod ezt. Én csak beraktam, hogy milyen értékeléseket kapott ez az újabb Activision-os csoda, és, hogy szánalmas, hogy kiadja ,,majdnem" ugyanazt aranyáron. Ha e két dolog szerinted nem valós, akkor inkább hagyjuk is.
14.
14.
Necreon
#10: GS-hez volt. De a szokásos kiherélt változat. Azon csodálkozom nem volt benne játék közepén tartó mentés valami orosztól egyből install után, arra is volt példa náluk :D.
13.
13.
Necreon
A steam profilod megnézném ha nem bánod. Csak hogy más fszával vered e csalánt vagy saját tapasztalatból mondod.
12.
12.
Necreon
Sajnos a steam review-k kalap szart nem érő 10 perces playtime emberektől vannak.

Én megvettem, majdnem hajnalig toltam 4 órát, és tökéletesen fut magas framerate-el, az UI itt-ott szebb, támogat mindenféle elterjedt HD felbontást, a kép tűéles és pár fény-árnyék effekt valóban szebb pl. láng és fémfelületek esetében, de még azt is megkockáztatnám hogy a karakterek szebb textúrákat kaptak, bár valószínű hogy csak én emlékeztem gyengébbre. Az online multi működött tegnap este (igaz csak lobby-ig teszteltük mert a GS mellékletes felér egy kalózváltozattal és nem működött amikor pár éve adták a laphoz, de most simán megtaláltuk egymást).

Ilyenek hogy az isten barma nem állítja át a controls beállításokban preset-ről custom-re, aztán 0.1hrs playtime-al fossa a reviewt hogy omg shitport mert a kilistázott gombokat nem engedi állítani.

Amellett hogy szebb, nem kell widescreengaming-ről modolni hogy támogassa a 16:9 1920*1080 standard felbontást, tökéletesen fut akár csak az eredeti és kapott steam achikat is, vannak benne plusz karakterek amik anno x360 exluzívak voltak. Ezeket leszámítva centire ugyanaz mint az eredeti.

2 baja van, hogy hajlamos beállítástól függetlenül ablakban indulni néha ami 1 gombnyomásra megoldható, és hogy a default controls-t mutatja menügombokként minden újraindítás után (megmarad és működik amit beállítottál, csak nem azt mutatja. De leokézod újra változtatások nélkül akkor helyrejön ez is)

Ennyit a steam review-k megbízhatóságáról. Érted, megvettem a bundle-t amint megjelent a store-ban, letöltöm, már van rajta 50 negatív review. Biztos rászánta az időt hogy letesztelje rendesen.
11.
11.
dcba
#10: Penzert mi masert. Az actision csak ahhoz ert, h mindent tularazottan aruljon. Amugy a masodik resz nem volt pcre.
10.
10.
roli33
#3: De minek újra kiadni, ha egyszer van? GameStarhoz vagy PC Guruhoz asszem nemrég adták is.
9.
9.
PaprikaJancsi
#2: MUA1: 25%
MUA2: 11%

Van még valami mondanivalód ?
8.
8.
tirpa
Nekem magyar profilom van, de még nincs a store-ban. Mikorra lesz elérhető?
7.
7.
vmiki88
#4: Ha a Warner Bros. meghúzhatja ezt a praktikát, akkor már a Activision is beszállt.
Pls kiadók, légyszíves normális fejlesztőkkel készítsetek el egy pc-s portot.
6.
6.
PaprikaJancsi
#2: Rendben, költs 40 €-t egy 10 éves játék igénytelen portjáért. Senki nem kérte, hogx beszólj, ez a saját véleményem. Ja nem, sokan így gondolják.
5.
5.
adamsfamily
Ahelyett,hogy folytatást csináltak volna hozzá.Ebből látszik,hogy minimális munkával is lehet jól keresni,mert van aki megveszi.
4.
4.
zsocc-nrg
Sajnos a Steam-es értékelések szerint mindkettő ritka igénytelen túlárazott port lett ráadásul olyan fejlesztőkre bízták a portolást akik még csak nem is jártasak a pc-re fejlesztésben... kár pedig nagyon örültem hogy elérhetővé válnak Steam-en.
3.
3.
crytek
Wolverine-t adnák ki újból
2.
2.
Batman
Végre! A második rész meg sem jelent PCre, szóval ez jó hír. Paprika Jancsi: Köszönjük, senki nem kérdezte a hozzá fűzni valódat. bye
1.
1.
PaprikaJancsi
Szánalmas,Szánalmas,Szánalmas,Szánalmas,Szánalmas,Szánalmas.
Ennyit fűznék hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...