Autós címen dolgoznak a Burnout alkotói

Link másolása
A Burnout és a Black fejlesztőiből verbuvált Three Fields Entertainmentnek nem olyan rég jelent meg az új játéka. A Burnoutok korábbi direktora, Alex Ward a Twitteren jelentette be, hogy már egy autós címen munkálkodnak.

A 2008-as, parádésra sikerült Burnout Paradise után a Burnout-sorozat teljesen eltűnt: a Criterion Need for Speed-játékokat fejlesztett több kevesebb sikerrel, majd egy azóta már lelőtt extrém sportos játék fejlesztésével töltötték az idejüket. A vállalattól közben távozott a két alapító tag, Alex Ward és Fiona Sperry, akik más ex-Criterionosokkal együtt létrehozták a Three Fields Entertainmentet.

Első játékuk, a Dangerous Golf nemrég jelent meg Xbox One-ra, PS4-re és PC-re, de már dolgoznak a következő címükön. Alex Ward twitteres bejegyzése szerint egy ez egy autós játék lesz, melyről természetesen még nem tudunk semmit, de mindenképpen ígéretesnek tűnik, ha a Burnout megálmodói készítik. A Burnout név persze szóba sem jöhet, ugyanis a Burnout-jogokat az EA birtokolja.

6.
6.
Gykrizsi
#4: Azért az új nfs minőségét nem megütni már művészet lenne.
5.
5.
Tokodboy
#4: Nem is kell meg egy forza vagy driveclub vag nfs. Igazi burnout kell es nem a paradise fele szar mert az mar szar volt. A burnout 3 volt a csucs tessrk szepen olyat osszerakni es a nyitott vilagot hagyni a pucsaba.
4.
4.
aordog
Milyen játékot tudnak létrehozni, ami nem Burnout? Az átgondolt Most Wanted is Burnout volt és számtalanszor êreztem a játèkban, hogy ez bizony Paradise. Mèg az úthálózat is teljesen hasonló volt. És akkor finoman fogalmaztam!
Félek, hogy ez valami távirányítós autós jàték lesz.....tudjátok, ezek a pici kocsik....
Illetve egy kötött roncsolós ôrültség....
Nem hiszem, hogy képesek egy Forza Horizon vagy esetleg egy Mostani Need for Speed vagy Drive Club szintjét elérni. Kiváncsian várom az elsô infókat ês bízom benne, hogy tévedek és kellemesen csalódom!
3.
3.
Chrysh
A Golfos pofáraesés után illene vmit kitalálni.
2.
2.
Necreon
Igazából a Burnout-ok után NFS-re átállított pályafutásukból lejön hogy képtelenek bármi mást csinálni mint Burnout-ot, mert minden játékuk pont ugyanolyannak érződik egy új menüvel. Nem azt mondom hogy rossz, csak hogy százszor láttuk már és százegyedikre nem biztos hogy annyira érdekel...
1.
1.
hoaw
Na, az nagyon helyes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...