Bemutatkozott a Battlecrew: Space Pirates

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Nemrégiben új stúdiót hozott létre a Life is Strange fejlesztője Dontnod Eleven néven, melynek tagjai egykoron a független Hesaw csapatát alkották. A brigád első játéka egy oldalnézetes PvP-shooter lesz Battlecrew: Space Pirates címmel.

Jól megy a Dontnod Entertainment szekere, elvégre a franciák már a második fejlesztőstúdiót hozzák létre Dontnod Eleven néven. Az új brigádot az egykori Hesaw tagjai alkotják, akik most a Life is Strange és a Vampyr készítőivel szorosan együttműködve rakják össze a Battlecrew: Space Piratest.

Egy oldalnézetes kompetitív multis játékról van szó, amely számos vicces karaktert vonultat fel. Mindegyik hősnek egyedi támadása, védekezése és mozgása van. A meccsek között közösségi életet élhetünk Tortugán, amely az anyag hubjának felel meg. Itt kereshetünk magunknak ellenfeleket, nézegethetjük a ranglistát és különféle eventekre iratkozhatunk fel. A jó teljesítmény fejében új karaktereket, pályákat és játékmódokat nyithatunk meg.

A Battlecrew: Space Pirates korai hozzáférésű változata hamarosan elstartol a Steamen.

1.
1.
fearer
Konkrétan nem ezt vártam a Dontnod-tól, de oké. :D Jó, ezt nem a fő csapat csinálja, mert az Vampyr-ozik, de benne van a Dontnod a nevében. :) Amúgy akár jó is lehet, és bár az MOBA, ez meg sima multi, nekem így elsőre az Awesomenauts jutott róla eszembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...