Októberben érkezik a Gears of War

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Valaki szerint taktikai akció, mások túlélő horrorként vélekednek róla: ez a Gears of War - barátaim, a hírek szerint mindez októberben zúdul majd a nyakunkba!
Valaki szerint taktikai akció, mások túlélő horrorként vélekednek róla: ez a Gears of War - nos kedveskéim, a legutóbbi hírek szerint mindez októberben zúdul majd a nyakunkba!



Hivatalos értesüléseink szerint idén október másodikán elérhetővé válik az egyelőre csak Xbox 360-ra elkészült Gears of War. Az Unreal 3.0 motor hathatós közreműködésével hódító csoda egy-két - akár reálisnak is vélhető - pletya szerint PC-re is megjelenik majd, s körülbelül fél év késéssel már a Microsoft következő generációs gépét nélkülözők is tolhatják a játékot.

6.
6.
Ca$h
Aztaaaa... itt van már ilyen hamar? Király. Asszem október 2.-án rohanok és megveszem és írom is róla az exclusive cikket! :)))
5.
5.
wasaby44
4.
4.
FNorberto
Én várom az októbert!!!Amint megjelenik megveszem.
3.
3.
Gery8
Hat en is varom mar, csak nem tudom, hogy most oruljek, mert vegre kiadjak mar, vagy legyek merges, mert ennyit kesett:P
2.
2.
Halfer
Engem az a fél éves késés nem zavar, ha biztosan bejelentik a PC-s megjelenést. Na persze, ha átirat lesz, az nem az igazi ;)
1.
1.
dr3l
én várom már nagyon, tutikirálygamma
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...