Készül a Metal Gear Solid V: Definitive Edition

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 28.
  • Pletyka
Nagyon úgy néz ki, hogy idén ősszel a Metal Gear Solid V is kap egy definitív kiadást, ami ez esetben annyit jelent, hogy a játék, illetve az eddigi összes kiegészítője és tartalma egybe lesz csomagolva.

Amilyen gyorsan felkerült, olyan gyorsan el is távolította a japán Amazon és a német NetGames a Metal Gear Solid V: Definitive Editiont a frissített kínálatából. A két áruházlánc oldalán megtalálható adatlapok egyébként se tartalmaztak túl sok információt, az viszont gyakorlatilag biztossá vált, hogy október 30-án, vagy legalábbis annak környékén új kiadást kap a tavaly megjelent lopakodós játék.

A találgatások szerint az alapjáték mellett a korábban megjelent összes, főleg csinosításokat tartalmazó DLC-k is helyet kapnak a dobozban, de már arról is lehet hallani, hogy az előzményeket bemutató Ground Zeroes és a különálló online szegmens, a Metal Gear Online is a csomag része lesz.

A Konami egyelőre nem reagált a hírekre, de talán a Gamescomon nem marad el a hivatalos bejelentés se.

50.
crytek
Inkább a MGS kollekció jöjjön pc-re. És adják ki a 4-et is. Az sokkal jobb mint ez.
34.
BandiSecurity86
MGS.PP mint játék símán van 10 pont.A gameplay tökéletes,és messze minden idők legjobb lopakodós játéka.
Viszont mint MGS kb 3 pont.
Megértem a sok csalódott embert,mert nekem is az egyik nagy kedvencem volt a MGS,de azért azt hogy szar azt túlzásnak tartom.
30.
Tokodboy
#27: Lásd az előző részeit, azok igazi mgsek voltak. Ez meg egy lelketlen szar volt a prológust leszámítva. Ha attól igazi az mgs akkor legyen csőjáték.
Ez a nyitott világ nagyon nem tett neki jót.
27.
Necreon
#24: Ha az igazi MGS neked annyit jelent hogy kizárólag az előre gombot kell nyomni egy jobbra-balra 1m-t engedő folyosón úgy hogy egy mozit nézel és vánszorogsz a scripttel előre, akkor hála az égnek hogy ez nem lett (szerinted) "igazi" MGS. Mert a Phantom Pain kb. a legjobb stealth és sandbox valaha egy kifogástalan PC porttal. Annyi baja van hogy a Ground Zeroes ami kvázi az előzménye, külön játék, de 5 euró alatt beszerezhető (az irányítás, környezettel való interakció pedig sokkal jobb a PP-ben szóval tettenérhető a fejlődés), és hogy rengeteg sztorit árnyaló beszélgetés csak audiolog.
26.
Rezsidémon
Aki annyival elintézi ezt a játékot, hogy "szar", az még nem látott tényleg nagyon rossz játékot. Teljesen jól el lehetett ezzel pötyögni elég sokáig, ha az embernek volt fantáziája a küldetések változatos megoldásához.
24.
Tokodboy
Ez a resz csak a ground zeroig illetve az elso lildetesig ahol meg kell szokni a korhazbol volt igazi mgs. Utana megkaptak valami hulye kezdo gyakornokok akik gtan nottek fel es ontottak magukbol vodorszamra a szart.
20.
PaprikaJancsi
Nekem elég volt a Ground Zeros. Egy életre elűzött ettől a címtől.
19.
Csak az a baj, hogy a legtobb kritikus meg tesztelo egekig magasztala, holott par nap/het utan sokan letettek, en is, amikor neki kellett volna allni ujra vegvinni ugyanazt a szart...kosz nem, nagyon gyenge lett. Ha ez jo, akkor egy Gears of War az istencsaszar, jezus, gandhi es sziddharta egyutt bazmeg!! :-)
18.
crytek
Hm egyre jobban ráéreznek... kezd elértéktelenedni a szarjuk = egybergyurjuk jöhet újból maxos áron ..... Kár ,pedig már vártam valami filléres bundleba ,akkor várok tovább.
17.
_Tappancs_

A játék, mint MGS megbukott. Az 1 óra prológus nagyon jó és itt vége minden pozitívumnak. A sztori felemás és hiányos(komplett fejezetek hiányoznak vagy kidolgozatlanok), a küldetések ismétlődnek a "gyűjtögetős" questek, amiből van vagy 150 összesen 3-5 féle..A bázis menedzsment unalmas, üres.

Piszkosul vártam pedig, anno elő is rendeltem...kár volt. A tesztelők pedig vakok voltak, mint az atom, nem kicsit, hanem nagyon. Nem is vágom mivel játszottak XD Mintha mind a prológusnál befejezte volna úgy áradoztak a súlyos hibákat/hiányosságokat meg zárójelbe téve melleslegként (esetlegesen) tálalták. :D Vicc
16.
FlexSteel
#10: Csak ráerősíteni tudok. Tényleg iszonyatosan xar. Nagy Metal Gear fan vagyok és ez a rész szabályosan gyomorszájon vágott. A folyamatosan ismétlődő (nagyon nagyon sokszor) küldetések kiverték nálam a biztosítékot. Egyszerűen képtelen vagyok végigvinni. A 30 x-edik küldetésnél járok, de mindig tartanom kell egy-egy hónap szünetet, hogy újra elővegyem.
14.
godach
Érdekes, hogy én sosem voltam Metal Gear fan, mégis imádtam az Első METAL GEAR-t és a Ground Zeroest is. Ha ez a PP hozza a GZ által felállított elvárásaim, akkor már örülni fogok, hogy most a könyvtáram tagja. És persze, még kíváncsibb leszek a sorozat (erősebb) többi részére. :)
13.
Yanez
#12: Tevedsz, mert meg most sem mondom azt, hogy nem jo. Tartom magam ahhoz, hogy mint tps, egy jo jatek, csak iszonyu atgondolatlan talalasban es foloslegesen elnyujtott tartalommal. Plusz mint MGS, a legyengebb resz, hala az emlitett talalasnak, de ezt mar anno is megmondtam. Az tuti, hogy nekem egyszer eleg volt kitolnom.
12.
DarkLord
#9: Tudtam, hogy nagyon sokáig kitartottál mellette, hogy jó (még ha tudtad is, hogy lehet nekünk van igazunk) és megakartál mindenkit erről győzni is, mert a fan beszélt belőled, de aztán elengedted a dolgot, mert beláttad, hogy tényleg nem lett jó. :)

Nem mondom az első küldetés az odab.szott, mikor meg kellett lépni az intézetből, de utána ott volt az a hatalmas terep és a nagy semmi.
9.
Yanez
#5: Legalabb valaki erti a viccet. :)

kindzsal: flamewar? Na neee!
8.
Heldengeist
Kb. a hírrel együtt kezdtem el telepíteni. Nem ezt kellett volna megvenni a summer sale-en, kibírtam volna halloween sale-ig vagy karácsonyig nélküle...
6.
Mortis
Február óta megvan, de egy, az elején lévő küldetés óta, mikor meg kell szerezni valami prototípus fegyvert, valahogy nem visz rá a lélek, hogy elővegyem; pedig nagyon jól szórakoztam azon küldetés alatt, lopakodva, volt hogy majd negyed órát vártam arra ,hogy az őrök megfelelő pozícióba kerüljenek az optimális továbbhaladás érdekében. Szerintem az álladó mother base-terep közötti ingázás nem jön be, megtöri a játék folyamatosságát.
5.
DarkLord
Yanez még, mindig nem látta be, hogy ez rossz játék volt? :D
4.
Macifasz
#1: Nálam nem csak szembe szállt, de messze le is körözte a Witcher 3. Nem volt rossz, de annyira nem voltam tőle odáig meg vissza mint pl. Geralt harmadik kalandjától.
1.
Yanez
Meg szep, hogy jon, hisz ez volt 2015 legjobb jateka! A nagy Witcher 3 sem szallhatna vele szembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...