Valaki 1300 dollárt fizetett a No Man's Skyért

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha csak augusztus 10-én érkezik a Hello Games alkotása, egy úriember más most hozzájutott a játék kiszivárgott PS4-es kópiájához, amiért a normál ár húszszorosát csengette ki. Nagyon irigyeljük...

Egy bizonyos daymeeuhn nevű felhasználó azzal hencegett a Redditen a minap, hogy 1300 dollárt fizetett a No Man's Sky egy kiszivárgott PS4-es kópiájáért. A játék két hét múlva jelenik meg, de úgy látszik, neki megért ennyit a dolog. Az úriember az eBayen vásárolta a címet, amit már meg is kapott a futárszolgálattól. Ennek bizonyítására egy videót is feltöltött a játék telepítéséről, miközben pezsgővel ünnepelte a nem mindennapi teljesítményt.


Szóval, ha tartasz a spoilerektől, semmiképp se nézz kiszivárgott videókat. Erre buzdít a Hello Games illetékese, Sean Murray is a Twitteren, ráadásul a fejlesztők sorra szedik le az ilyen témájú mozgóképeket a videómegosztókról.

De mégis miért fizetett ilyen nagy összeget daymeeuhn? Anyagi háttere ez megengedi neki, elvégre fix jövedelme van, és bizonyára nem kevés boldogságot okoz majd neki a játék - áll az indoklásban. "Ki tudja? Talán holnap autóbalesetben fogok meghalni?" - fogalmazott az illető. Mint írja, nem szokása ennyit költeni egy játékra, és hiába nevezik sokan őrültnek, szerinte az ilyen "meggondolatlan vásárolásoknak" is megvan a szépsége.

A No Man's Sky augusztus 10-én landol PS4-en, míg PC-n augusztus 12-én.

29.
29.
PaprikaJancsi
#16: A dobókockával lehet társasjátékozni.
26.
26.
Naridar
Van rá pénze, megteheti (sűrű basszamázások közepette jegyzem meg, hogy 1300 dollárból lehet venni egy PS4-et, egy felső-közép kategóriás PC-t és mindkettőre a No Man's Sky-t), de mellesleg a videóit több mint 100 ezren nézték meg, ha a hirdetések után mondjuk nézőnként kap 1 centet, akkor máris visszajött a játék ára.
24.
24.
Norbiii
#23: Azért mert szeretek játszani, még nem vagyok kocka! De ez már tényleg nevetséges, hogy mások akik nem is ismernek, jobban tudják, hogy kocka vagyok e,vagy sem, mint én magam! 7 éve ismer a párom, megkérdeztem Tőle, hogy (külső szemmel) kockának tart e? Azt mondta NEM!

Elnézést kérek, de nem szeretnék offolni, ezennel befejeztem a magyarázkodást!
23.
23.
zimonyini
#21: Ecsém, miért gáz beismerni ha kocka vagy? Sokan azok vagyunk, mi férfiak. Nem csak az a kocka aki napi x órát jatszik.
21.
21.
Norbiii
#20: Amúgy ja! xd
Magamat én ismerem, csak tudom már, hogy kocka vagyok e vagy sem?! Még egyszer: szeretek játszani, de nem vagyok kocka, aki ismer, az pontosan tudja!
20.
20.
_Tappancs_
#18: Magad nem tartod, de más igen XD
18.
18.
Norbiii
#16: Akik néha isznak egy kis bort, mondjuk egy buli alkalmából, az is szereti a piát, és az alkoholista is szeret inni, na de mekkora már a különbség a kettő között! :D (én speciál még soha nem ittam egy kortyot sem, és sosem bagóztam!)

Így vagyok a videojátékkal is. szeretek játszani, nagyon jó dolog, de nem tartom magam kockának!
17.
17.
Norbiii
#16: Tudod, hogy csipázlak, de most ez NEM IGAZ! Nem csak kockák játszanak, azért mert valaki szeret játszani, még nem lesz kocka, hiszen lehet játszani normál módon és egészséges keretek között, ahogyan én is! Én megveszek 2-3 havonta egy-két játékot, itt meg sokan "reklamálnak" hogy az adott héten nincs normális játék, mintha nem jött volna eddig több száz!
Más egy adott évben kipörget mondjuk 20-30-50 akárhány játékot, én meg jó ha átviszek 5-10 játékot, és ez nem vicc! (A GTA V már egy éve itt van, és még nem vittem át, és tudnám sorolni!)
Én nem mondom, hogy nem volt olyan nap, amikor ne játszottam volna sok-sok órát, de ez ritkaság, inkább Fifa, pes, parti játékok, amik nem sztorisak és nem kell órákat ott ülni!
Mostanában játszottam többet, és átvittem HÁROM (!) sztoris játékot kb 1-2 hónap alatt, nálam ez már csúcs! xdd Igaz most ezek a játékok még jobban meghozták a kedvemet a videojátékhoz, és alig várom, hogy beszerezzek pár címet, hiszen SZERETEK JÁTSZANI, ezért vagyok itt a GK-n, de nem tartom magam sem függőnek, sem kockának!

Maradjunk annyiban, hogy imádok játszani, de nem vagyok kocka! :)
16.
16.
Yanez
#15: Van neked WiiU, PS3, és nem csak porfogónak, mert játszol is rajtuk. Egy gamer oldalon vagy tag x éve, és napi szinten látogatod. Bármennyire is próbálsz hazudni önmagadnak, te is egy akkora kocka vagy, hogy társasjátékozni lehetne veled. :)
15.
15.
Norbiii
#13: Akkor meg még nagyobb kocka! xd

Eddig sem voltam kocka, de 26 évesen..szóval na! Félreértés ne essék, mert szeretek, sőt....imádok játszani, de csak a normál egészséges keretek között!
14.
14.
giga321
#12: Én is kocka vagyok még is megjelenés után fogok várni minimum 1 hónapot.
13.
13.
Yanez
12.
12.
Norbiii
Nem bírta kivárni azt a két hónapot, igaz megtehette, de azért ez eléggé kemény! Nem ismerem az urat, és egy vásárlásból talán nem tudok túl sok mindent levonni, de ebből az látszik, hogy jó nagy kocka lehet. .D Én meg soha nem leszek kocka!
11.
11.
tsulok
#10: Ezért írtam pl az utolsó pontot. Meg a GameSpot, Amazon nem örülne neki, mert sokan nem náluk vennék, hanem digitálisan. (Nem akarnak rossz viszonyt velük, mert fontosak a nagyobb játékok eladásánál, a hardver eladásánál meg nélkülözhetetlenek.)
Nehezebb lenne meghatározni, hogy mennyi lemezt kell legyártani. Meg eleve nem túl elegáns össze-vissza változtatni egy játék megjelenését.
10.
10.
zozo76hun
#4: na de digitalisan nem kell legyartani semmit. digitalisan mar reg ki lehetett volna szorni a francba!
9.
9.
dcba
#8: Konkurens oldaolon
8.
8.
dcba
#2: Nekem is ez volt a reakciom a kobkurebs oldalon
6.
6.
_Tappancs_
#2: Olyan nagy dolgokat nem spoilerezet el, csak kinyomott egy olyan videót, amit már a fejlesztők is kiadtak, szóval semmi újdonság. Az intro 90% meg láttuk már
SPOILER
..............
.............
.........

megy a csillagok között a kamera 1 percig, majd töltés és hopsz ott vagy egy űrhajó mellett egy kopár bolygón.

5.
5.
_Tappancs_
#4: A pc-s verzió két napot késik pedig csak digitálisan lehet megvenni.
4.
4.
tsulok
#1: Több oka is van:
-Le kell gyártani a lemezeket, leszállítani a raktárakban az összes régióban. Csak mert valakinek megvan a lemez, nem biztos hogy le lett szállítva az összes.
-Pár nappal korábban kiadni semmi értelme, csak a baj lenne vele. Le kéne egyeztetni az összes forgalmazóval, az már eleve jó pár nap sztem.
-Jövőhéten jön pl az Abzu amiben a Sony ugyanúgy érdekelt, nem fognak saját maguknak konkurenciát teremteni.
3.
3.
zozo76hun
hat ennyit biztos nem ert meg! :)
2.
2.
Dízel
"Mint elmondta, azért fizetett ennyit, mert ha megjelenés előtt kapja meg a játékokat, sem barátai, sem az internet nem fog neki elspoilerezni semmit, és ha elakad is hiába keres rá bármire, nem fog segítséget találni. "
Azért a büdös parasztja csak felrakott egy csomo videot amit persze letöröltek! Ő nem akarja h. elspolierezzék neki a jatekot de ő meg szarik rá? hát marhára nem kéne ennyiért sem eladni megjelenés elött a gamekat... Főleg ő nem érdemelte meg, tartotta volna magaba.
http://www.gamestar.hu/hir/no-mans-sky-kiszivargott-214493.html
1.
1.
Thomasfrill
Azt nem értem, hogyha kész a cucc akkor miért váratják az embereket?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...