Már nem sokat kell várni a PS4-es Inside-ra?

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 1.
  • Pletyka
Link másolása
Nem váratja sokáig a Playdead a PlayStation 4-tulajokat, az Inside még ebben a hónapban tiszteletét teheti a Sony konzolján. Hivatalos bejelentés persze még nincs, de több jel is erre utal.

Noha a Limbóval ellentétben az Inside-ot maga a Playdead adta ki, egy kis exkluzivitást sikerült kiharcolnia a Microsoftnak a nyár meglepetésjátékáért: elsőként az Xbox One-osok, majd nem sokkal később a PC-sek merülhettek el a platformer szürreális, elgondolkodtató világában.

A jó hír azonban az, hogy nagyon úgy néz ki, hamarosan befut a PS4-es változat is. Elsőként az Exophase szellőztette meg a játék trófeáit, amely már nem először buktatott így le különböző fejlesztéseket, a VG247 pedig addig kutakodott, míg egy megbízható informátora meg nem erősítette, hogy augusztus végén a Sony konzoljára is megjelenik a játék.

Mivel a Playdead még adós a hivatalos bejelentéssel, érdemes fenntartásokkal kezelni a fent leírtakat.

10.
10.
KopyAti
#9: Márpedig a Limbo-t imádtam! :) Most mégjobban felcsigáztál, bazz! :-D
9.
9.
Macifasz
Én személy szerint a LIMBO-tól nem voltam annyira elájulva, elég hamar unalmassá vált és bár végigvittem, de egyszer elég volt. Ellenben az INSIDE-ot két nekifutásra kitoltam. :-D Az egésznek a hangulata végig nyomasztó, de egyben zseniális is! A zenei aláfestés ritkán jön be, mindig akkor amikor kell, és amikor bejön, akkor viszont üt és fokozza az addig is nagyon erős hatást. Remek ötletekkel operál, tele van megdöbbentő kép illetve jelenetsorokkal, a logikai feladványok nem olyan egyszerűek, mint néha elsőre tűnnek, de azért megijedni sem kell, egyik miatt sem fogja senki a falat csapkodni. :-) A vége pedig...hát...nem sűrűn volt csukva a szám az uccsó 20 percben. Nehéz leírni mindent, mert ezt bizony át kell élni. Nem egy kellemes élmény, de természetesen csak is pozitív értelemben. Ha a LIMBO-t szerette valaki, akkor ezt egyenesen imádni fogja.
8.
8.
KopyAti
Na végre! Már kezdtem elkámpicsorodni! :)
7.
7.
godach
#5: Utálom azt, amikor valaki rááll valakire. Magamat is. De ilyenkor, mindig rosszabb másnak ;)
Ez tipikusan az a majom, aki még a játékra (hobbijára) is sajnálja a pénzt. Addig spórol mindig, mindenen, hogy beleesik az olcsó húsnak híg a leve mesébe, aztán meg nem győz gyűlölködni.
Gondold csak el... itt osztja az észt, hogyan kellene belenyúlni a forráskódba, hogyan lehetne programozni az oldalt, aztán elmondja milyen faja munkahelye van, de játékra ám nincsen pénze :D :D :D
Vicces figura egy darabig, még Traktorosék mellett röhögtem rajta, hisz emlékeztetett gyerekkorom "utazunk a keréknyomon" egyedeire, de mára már a darálóba került.
Szava hihetetlen, komolytalan, megkeseredett, depressziós valaki... sajnos...
5.
5.
Caleon
#4: Minek válaszolsz ennek az elmebetegnek a századik alregjére? :) Én várom a játékot szeretettel, hiszen a legtöbben, akiknek adok a véleményére, el voltak ragadtatva tőle.
2.
2.
Gykrizsi
Nem azért, de ez már az E3-on is szerintem úgy volt kiírva, hogy csak hamarabb jön.
1.
1.
Yanez
Nem is tudtam, hogy ilyen hamar erkezik PS4-re. Ami persze jo hir, mert nagyon tolnam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...