Tizenkét játékost támogat az új Batman multija

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
Hogy mennyire nyeri el a rajongók tetszését, az még kérdéses, mindenesetre a soron következő Telltale-játék egy érdekes újítást is hoz magával: lényegében multiplayerrel toldja meg a megszokott interaktív filmes kalandot.

A Crowd Play névre keresztelt móka lehetővé teszi, hogy mások is beleszóljanak a játékunkba: mindössze egy böngészővel rendelkező internetes eszközre van szükségük, így az egyes döntési helyzetekben maguk szavazhatnak arról, hogy mi történjen a folytatásban; beállításfüggő, hogy az eredmény számít is, vagy csupán jelzésértékű a játékos számára.

A játékmód két esetben tűnt használhatónak, azonban ezek közül az egyik biztosan nem jön össze egyelőre. A Telltale a minap frissítette a Crowd Play működéséről szóló blogposztját, ebben szögezi le, hogy a multi csak akkor vethető be, ha egy kisebb társaság összejön valakinél, és egy képernyő előtt játszik. Ez legalább négy, de legfeljebb tizenkét főt jelent.

Mivel a Telltale korábban arról beszélt, hogy akár kétezer játékossal is használható a multiplayer mód, többen arra tippeltek, hogy a streamerek kedvenc játékszere lehet a Crowd Play, erre azonban várni kell.

A szavazófelület, ami lényegében egy egyedi weboldal, nyilvánvalóan több játékost is elbírna, a problémát az jelenti, ha a játékosok nem direktben, ugyanazt a képernyőt nézik: a Telltale szerint egy Twitch-közvetítés esetében a késleltetés miatt egész egyszerűen szétcsúszik az élmény, mert nem tud mindenki egy időben szavazni. A blogposzt alapján arra lehet következtetni, szeretnék megoldani a dolgot, egyelőre viszont marad a házibulis variáció.

További megkötés, hogy a Crowd Play a játék iOS-es és androidos változataiban nem lesz benne.

A Batman: The Telltale Series holnap rajtol el.

7.
7.
DON GONDOCS
#6: Ha jön egykis változás az a baj ha mindig ugyanaz jön az a baj.
5.
5.
TryGun
#4: Látom sikerült elolvasnod és megértened az egészet.... (sarcasm) Oda van írva, hogy nincs megoldva twitch-en mert szerintük nem lenne jó.
4.
4.
Necreon
Ez is csak azért van benne hogy a streamerek visíthassanak és a játék jobban fogyjon. Amúgy semmi értelme, semmit nem tesz hozzá a játékhoz. Kb. olyan mint a GTA5-be ágyazott Facebook.
3.
3.
crytek
Kellett bele mint egy falat kenyér.
2.
2.
DON GONDOCS
Végre valami jó hír. Ilyen még úgyse volt. Remélem majd több játék próbálkozik hasonlóval.
1.
1.
SkyHun
Hűhaaaa...am, I don't get it.
Szerintem ezt a multit hagyagolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...