Késik az Outlast 2

Link másolása
Sajnos idén már nem próbálhatjuk ki az Outlast 2-t, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy 2017 elejére csúsztatták a megjelenést. Az okok a szokásosak: több időre van szükségük.

Az eddig látott gameplay videók alapján úgy tűnt, hogy az Outlast 2 fejlesztése jó úton halad, és az idei megjelenés is reálisnak látszott. A fejlesztők azonban most mégis arról írnak a Facebookon, hogy elhalasztják a premiert.

Az okok a szokásosak: több időre van szükségük a fejlesztéshez, valamint szeretnének odafigyelni a rajongói visszajelzésekre. Halkan megjegyezném, hogy az őszi játékfelhozatal idén is durvának tűnik, így abban is lehet valami, hogy próbálja elkerülni a kis fejlesztőcsapat a nagyobb kiadók címeit.

A megjelenés tehát valamikor 2017 első negyedévében várható.

16.
16.
crytek
#15: Five Nights at Freddy's nem nekem lett kitalálva nem tudom mit kell benne csinálni nekem az túl bonyolult. :(
15.
15.
dante92
Crytek: ha neked az jumpscare miatt félelmetes egy játék, akkor játsz a Five Nights at Freddy's-el.
Nekem a kedvencem lett az Outlast, és igen, engem is nagyon nyomasztott mindvégig (jó értelemben). Sajnos a játék ott lett elrontva, mikor a képbe jött a szellem. Na onnantól nem tudtam komolyan venni (de ettől még imádom).
14.
14.
Codehook1337
Hat en vegig be voltam szarva :Dd
13.
13.
crytek
#12: Hogy ülhettem volna le úgy elé amikor akkor játszottam először? Horrornak gyenge volt.

"Sokkal jobb ha maga az atmoszféra az ijesztő, és a feszültség." Igen biztos jó az ilyen de ebben semmi ilyen nem volt.
12.
12.
#8: Ez tipikusan olyan hogy úgy ültél le elé, hogy áh ez szar, fos, és ennyi. Nagyon sokan ezt csinálják, hogy alapból leszarják az egészet, mondván hogy gagyi és így is mennek végig rajta.
11.
11.
simon 555
#8: Már gagyi ha egy játékban a jump scarekkel ijesztgetnek. Sokkal jobb ha maga az atmoszféra az ijesztő, és a feszültség. Szerintem megvolt benne ez.
10.
10.
crytek
#9: Közbe megvan.Pontosítok:

http://www.gamespot.com/articles/pay-what-you-want-for-horror-game-outlast-and-more/1100-6435033/

1$-os pakkot vettem meg a másik kettőt meg eladtam 0.33-ért így ennyiért lett meg a game.
9.
9.
crytek
#7: Talán egy humbleba volt benne sok szar között így steamen a group buysba vettem talán 1$-ért vagy kevesebbért már pontosan nem emlékszem. Annyit megért.
8.
8.
crytek
#5: Már végigvittem. Első 5 perc jó ott még volt ami félelmetes volt (2 jump scare) aztán onnantól séta szimulátor mintsem horror.

Ha valami nem félelmetes te tolhatod a pokolba is attól még a game nem lesz félelmetes. Ha vitték volna tovább az elején látott jump scare-eket király lett volna (azok legalább meg tuják ijeszteni az embert ,mert a semmiből hirtelen minden előjel nélkül tolják arcunkba) De hát ezt ellőtték az első pár percben azt game over. Remélem a 2 jobb lesz
7.
7.
respectpele10
6.
6.
#2: 1 euróért vetted, csak belefér ha szar a játék, nem?
5.
5.
dcba
#2: Jo tanacs:

Probalj meg egyedul lenni, sotetits be, vagy legyen ejszaka, dobj fel egy fullhallgatot es tedd a jatekot maximum nehezsegre.

Garantalt a gyomorideg vegig hidd el.
4.
4.
crytek
#3: Elmondom a véleményem. Ezért van kommentelési lehetőség a híreknél. Ha nem tetszik, hogy más leírja a véleményét nincs helyed itt.
3.
3.
Chrysh
#2: Jó neked minden hírnél fanyalogni?
2.
2.
crytek
Nem gáz tömjék tele minél több jump scare-el az első részben az első 5 perc is emiatt volt csak jó az onnan meh :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...