Warhammer 40.000: Sanctus Reach bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az iparban meglehetősen kezdőnek számító StrayLight Entertainment és a Warhammer 40.000-jogokat birtokló Games Workshop formálisan is bemutatta a legújabb Warhammer 40.000-játékot, a körökre osztott Sanctus Reachet.

A Slitherine és a Games Workshop kiadott közleménye szerint a nem sok tapasztalattal rendelkező skót Straylight Entertainment készíti a legújabb Warhammer 40.000-játékot. A Sanctus Reach egy körökre osztott stratégia lesz, ami a népszerű franchise véres, végtelen háborúk uralta sötét érájába repít el minket. A játékban a már jól ismert ikonikus kasztok és karakterek mellett az általában hanyagolt Space Wolves lesz a középpontban. A játék a tervek szerint 2016 végére fog elkészülni.

A kampány teljes egészében a Space Wolvesra koncentrál, de a skirmish összecsapások során az Orkokkal is gyepálhatjuk majd az ellenfelet. Az ígéretek szerint két különböző kampányt kapunk, az egyik a több mint 20 küldetést ígérő Stormclaw, a másik pedig a több mint 25 küldetéses Hour of the Wolf lesz. A Space Wolves hősei közül biztosan megismerkedhetünk majd Krom Dragongaze-zel, Ragnar Blackmane-nel, Logan Grimnarral, míg az Orkokat Grukk FaceRippa és Mogrok da Mangla fogja képviselni. Több mint 30 különböző egységet irányíthatunk, akik az egyedi szintlépéses rendszernek köszönhetően új képességekkel és taktikai opciókkal ruházhatóak majd fel. Lesz online funkció is a játékban, de ennek részletei még nem ismertek.

Köszi, rayden02!

1.
1.
Ha csak PC akkor nem érdekel. Meg előbb egy gameplayt azért megnéznék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...