Outreach - túlélés az űrben a hidegháború idején

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Érdekes koncepcióval állt elő a Pixel Spill csapata. Az Outreach nagy kanállal merített a Gravitáció című filmből: itt is egy űrállomáson rekedünk egyedül, ám a modern kor helyett a nyolcvanas években járunk.

Nem lehet kellemes érzés egy rideg űrállomáson ragadni egyes-egyedül. A Pixel Spill csapata ugyanazt az élményt szeretne átadni az Outreach című játékában, mint a Gravitáció a mozivásznakon. Ám ezúttal a történet a nyolcvanas évekbe repít bennünket, amikor az amerikai hírszerzés észreveszi, hogy a szovjetek titkos katonai űrprojektet indítottak.

A belső nézetű alkotásban egy szovjet űrhajóst alakítunk, aki megpróbálja kideríteni, mi történt a nevezett katonai űrállomás fedélzetén. Egyedül vagyunk, a legénységnek nyoma veszett, mi pedig az okokat keressük. A készítők szerint minden autentikus lesz: a technológia, a környezet és a szkafanderünk is pont olyan, mint a nyolcvanas években.

Természetesen a kampány során karakterünk zéró gravitációs környezetben lebeg. Olykor csak a reflexeinket múlik, hogy életben maradunk-e, vagy kisodródunk a végtelen űrbe.



Egyelőre csak egy élőszereplős trailerrel és néhány screenshottal szolgálhatunk. Az Outreach 2017 folyamán landol PC-n. A főszereplő hangját az az Adam Harrington szolgáltatja, aki Bigby Wolfot szólaltatta meg a The Wolf Among Usban.

5.
5.
user101
Pontosan. Végre egy olyan VR-ért kiabáló játék, aminek nem voltak restek valami körítést is keríteni és már elő blikkre is van benne potenciál és nem egyértelműen a lehúzásról szól. A 2000-es No One Lifes Forever űrös pályája óta reménykedek abban, hogy valaki előáll valami minőségi módon megalkotott hasonlatos reménységgel. Akarom !
4.
4.
Yanez
#3: Pont ez a jó benne, hogy még okozhatnak kellemes meglepit! :)
3.
3.
Biztos hangulatos lesz, de szerintem rossz ötlet hozzá olyan trailert készíteni, ami tömve van szereplőkkel (a Földön), ugyanis a játék maga ennek az ellentéte lesz, így pont azt az érzést nem tudjuk előre megízlelni, ami majd végigkísér minket.
2.
2.
SkyHun
Már csak a látványért veszem az ilyen fajta játékokat mint a cukrot. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...