Négyes képcsokor a The Last Guardianhoz

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 4.
  • Képek
Link másolása
Szinte el sem hisszük, hogy hamarosan nekiugorhatunk a The Last Guardiannak - addig is álljon itt négy új screenshot, hogy el ne felejtsétek, hogyan fest majd Trico és a kisfiú kalandja.

A képek a Famitsu legfrissebb számával érkeztek, tehát scanneltek, de ha megérkeznek normális minőségben is, frissíteni fogjuk a hírt. A The Last Guardian október 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, a további screenshotokért pedig katt ide:

28.
28.
kamgecam
#26: Hagyjad má ha XO-ra jönne örülne mint kisdobos a hasrapacsinak.xD
Már az is vicc hogy kiejti az elfogultság szót, nem hiszem el hogy még Te magyarázkodol Yanez,ne hülyéskedj már velem. Gyikrizsi egy jópofa figura itt az oldalon, ari meg minden de nem komolyan vehető.
26.
26.
Yanez
#24: Nem voltam ekvakult, utana le is irtam, de meg mindig nem ertem, hogy egy moderator miert nem lehet elvakult??? Mi koze a kettonek egymashoz? Ez olyan mintha azt mondanad egy focistanak:
- Haver, te nem finghatsz, mert egy focistatol elvarhato, hogy ne fingjon.
25.
25.
simon 555
#24: Mi ezen a ronda? Persze nem realisztikus, de nem is olyannak szánták. Mesés a grafika, mintha kézzel festett volna. Nekem kifejezetten tetszik. A tollak azon a izén meg kifejezetten impresszívek. Nem tudom maga a játék milyen lesz, de a grafikára én biztos nem fogok panaszkodni.
24.
24.
Gykrizsi
#21: De ők nem moderátorok. Szerintem igenis elvárható, hogy moderátor, aki a kommentelőket "felügyeli" ne legyen ilyen elvakult fanboy. És maga a játék ronda, erről nem érdemes vitatkozni, mert látszik, viszont a történetről és fejtörőkről semmit nem tudni, vagyis az már fanboyság ilyeneket kijelenteni.
23.
23.
kamgecam
#22: Jaj de szellemes vagy egyem a kis szívedet. :)
21.
21.
kamgecam
#11: Elvakultság mérő: Kommentelők többsége vs Yanez

Zelgadis187
-Ne legyen igazam de ez a játék egy nagy bukta lesz szerintem.


Caleb Kyle
-Még mindig hányadék a grafika, gondolom ez már nem is változik.


Angelwing
-#3: nem a grafikával lesz itt a gond, hanem hogy dögunalmas játék lesz. miért is lesz ezzel jó játszani?

VS

Yanez:
Ez egy kalandjáték lesz, logikus fejtörőkkel fűszerezve, plusz egy érdekes történettel megspékelve. Aki szereti ezt a műfajt, ill. szerette a studió előző játékait, az nem fog csalódni. A többieknek pedig ott van 1000+ másik játék, amellyel elszórakozhatnak.

Gyikrizsi válasza:
Yanez, ez tényleg nem sértésnek szánom, de szerinted nem gáz, hogy moderátorként ilyen elvakult vagy bizonyos dolgokban. Neked küldtek egy külön példányt, hogy tudod milyenek lesznek a fejtörők és az "érdekes" történet? Szerintem még a fejlesztők sem biztosak mindenben, de te ezt már most kijelented. Azért mert 11! éve csináltak két jó játékot te ezt teljes mértékben leszűrted már most, vagy mert 8 éve készül és jószerével semmit nem tudni róla, csak hogy a grafika bőven bent ragadt az előző generációban.
TAPSTAPSTAPS GRATULÁLOK! :D

Azt hogy ki a legelvakultabb az olvasók döntésére bízom.








20.
20.
Tokodboy
Mar 6 eve ki kellett volna jonnie es sajnos ez nagyon erosen meg is latszik rajta.
17.
17.
KopyAti
#2: Szerintem inkább Ico-sabb lesz, mint Shadow Of The Colossus-os.
Szép mondat volt, de remélem érted. :)
16.
16.
user101
#10: Csak kíváncsi voltam, tényleg van-e 1000+ játék ps4-re és meglepődtem, hogy tényleg van. ;) Jó, ez nem mind tripla-A cím, de akkor is impresszív és pozitívan rácsodálkoztam... ;)
14.
14.
kopic
#3: Inkabb a kissrác kinézete hányadék szerintem.
13.
13.
PaprikaJancsi
Lehet szidni ezt a genetikai katasztrófát, de szerintem aranyos ,,kis" lény lett.
12.
12.
Yanez
#11: A moderatori rangomnak koze kell hogy legyen az elvakultsaghoz, vagy annak ellenkezojehez? Amugy igen, az elozo jatekukbol kovetkeztettem es mivel ennek pont ugyanolyan a kepi vilaga meg a stilusa, batorkodtam elfogultan fogalmazni. Aztan lehet, hogy tevedek, es egy nagy kupac kaki lesz a jatek. :) Azert en, mint mindig, most is inkabb optimista vagyok!
11.
11.
Gykrizsi
#8: Yanez, ez tényleg nem sértésnek szánom, de szerinted nem gáz, hogy moderátorként ilyen elvakult vagy bizonyos dolgokban. Neked küldtek egy külön példányt, hogy tudod milyenek lesznek a fejtörők és az "érdekes" történet? Szerintem még a fejlesztők sem biztosak mindenben, de te ezt már most kijelented. Azért mert 11! éve csináltak két jó játékot te ezt teljes mértékben leszűrted már most, vagy mert 8 éve készül és jószerével semmit nem tudni róla, csak hogy a grafika bőven bent ragadt az előző generációban.
10.
10.
Gykrizsi
#9: Ez mi a fenét jelent? Ezt honnan szedted, mik ezek a számok? És mi az hogy nincs konkurens? Bocs ha én vagyok a hülye, de nekem ez teljesen érthetetlen.
9.
9.
user101
#8: Éppen - hogy :)

exkluzív = 107
Nem konkurens* = 340
Ideiglenes exkluzív = 33
Multiplatform = 644

Durva ? :D

ps:) *: nincs konkurrens konzolokra, maximum PC-re :)
8.
8.
Yanez
#5: Ez egy kalandjáték lesz, logikus fejtörőkkel fűszerezve, plusz egy érdekes történettel megspékelve. Aki szereti ezt a műfajt, ill. szerette a studió előző játékait, az nem fog csalódni. A többieknek pedig ott van 1000+ másik játék, amellyel elszórakozhatnak.
7.
7.
#4: Akkor jó, mindenesetre számomra egy alpha felépítésű játéknak tűnik. Már csak az tenne rá egy lapáttal, ha nem is futna normálisan.
6.
6.
kamgecam
#5: Talán amiért az Ico-val vagy a Shadow of the Colossus-al jó volt játszani?(tudod az a két legendás játék, állítólag a ps2 legjobbjai)...
5.
5.
Angelwing
#3: nem a grafikával lesz itt a gond, hanem hogy dögunalmas játék lesz. miért is lesz ezzel jó játszani?
4.
4.
#3: Én semmi kivetnivalót nem találok rajta.

Lévén konzolom még mindig nincs, nagy valószínűséggel ez is kimarad. :/
3.
3.
Még mindig hányadék a grafika, gondolom ez már nem is változik.
2.
2.
dcba
#1: Van ra esely es valszeg nem azert mert rossz lesz a jatek, hanem mert mar mindenkinek akkorak lesznek az elvarasai. En bevarom az elso tesztet es ha hozza a Shadow of Colossus szintjet, akkor mar rendelem is be azonnal.
1.
1.
Zelgadis187
Ne legyen igazam de ez a játék egy nagy bukta lesz szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...