Rajzolj Te is Pókembert!

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Planetwide Games kibővíti képregény rajzolósdiját, a Comic Book Creatort. A folytatásban Marvel képregényekben látott hősök is szerepelnek - sokak örömére!
A Planetwide Games kibővíti képregény rajzolósdiját, a Comic Book Creatort. A folytatásban Marvel képregényekben látott hősök is szerepelnek - sokak örömére!



Miután a csapat megállapodott az óriás képregény-kiadóval, így akár saját történeteinkben is olyan hősök és csapatok szerepelhetnek, mint az X-Men, Spider-Man, a Fantastic Four, Hulk, Daredevil, Ghost Rider, Punisher, Captain America, Thor, az Avengers vagy Dr. Octopus. Valószínűleg sok rajongó csak a fent említett szereplőkhöz tudja kötni a minőségi képregényeket, így biztosan sokak kattannak majd rá a Planetwide játékára. A jövőben a csapat egy aktív online közösség összehozását is tervezi nem mellesleg, mely természetesen a képregényekkel foglalkozna folyton-folyvást.
3.
3.
D O Double G
XDDDDDDDDD LOL, General, ezz....mind1, NAON NAGY XDDDDDDDDD LOOOL
2.
2.
General Thomas
és mi lesz benne a sztoriszál? uyge majd meg kell menteni velük a világot? vagy dobálni is lehet a másik rajzolót ceruzával,faragóvla,radírral? és majd splintell cell stílusban ellopni a másik rajzait terveit? amikor neknk meg el kell menni a Wc-ra vayg a mekibe akkro meg védelmi rendzsert csinálni az asztalunk köré, nyomásérzékelő lézerekkel meg hasonlókkal?

ugyeeeeee? :DDDDDDDDDD
1.
1.
fojesz
A neve alapján egyet találgathatsz. :) Képregényeket kell benne készíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...