Komoly újításokat hoz a No Man's Sky első javítása

Link másolása
Már megszokhattuk, hogy szinte minden játék kap egy első napi javítást, melyben kisebb-nagyobb hibákat javítanak ki a fejlesztők. A No Man's Sky 1.03-as update-je azonban komoly újításokat is hoz.

Első napi javítást kap a No Man's Sky, ami nem túl meglepő hír, az azonban már annál inkább, hogy milyen komoly változtatásokat eszközöl a játékon. Természetesen javítják a fejlesztők az aranylemezre kerülés óta felfedezett bugokat, emellett változatosabbá is teszi a címet a megjelenés napján kiadott patch.

Az 1.03-as update tízszer nagyobb galaxisokat ígér mint eddig, vagyis megnövelték a játékteret a fejlesztők. Az előzetes információk alapján a játék sokszínűségével eddig sem volt gond, az ígéretek szerint azonban a frissítés után még változatosabbak lesznek a bolygók élőlényei. Ezentúl a galaxisokban már találhatunk elhagyatott, halott holdakat is, ahol alacsony gravitációval kell megküzdenünk, valamint több extrém veszélyes bolygó is bekerült a játékba. Átalakították a fejlesztők az automata célzást, a kereskedelmet, valamint megnövelték az inventoryt is.

A radikális változtatások miatt a javítás telepítése melegen ajánlott. A fejlesztők azt ajánlják azoknak, akik korábban hozzájutottak a játékhoz, hogy töröljék az előző verzióval készült mentéseiket, mert egyes újítások csak így aktiválódnak. Erre a későbbi patchek során természetesen nem lesz szükség.

A No Man's Sky augusztus 10-én jelenik meg PS4-re, PC-re pedig két nappal később, 12-én érkezik.

18.
18.
A Pulyka
#17: + bekerul a jatekba a teljes naprendszerek( bar nekem ez meg mindig nagyon kicsinek tunik a jatek meretehez kepest) szkennelese, amivel allitolag majd nagyobb lesz az eselye hogy megkeress valakit. Lesz belole egy minecraft szeru cucc, ami igy ertelmed adhat a muiltinak is.
17.
17.
genius95
#16: Trollkodik ? Nem hinném , hogy egy ilyet meg merne tenni. :-)
Gondolom rájöttek , hogy a bázis építés lehetősége jobban megnyújthatja a játékidőt + sokan hiányolhatták egy ilyen felfogású játékból, mivel nagyon úgy néz ki , hogy jóban szeretnének lenni a játékosokkal, rajongóikkal, amire manapság kevés példát tudok.
Amúgy nagyon tetszik a játék , amint láttam elég pozitív visszajelzèsht , már veszem is szerintem.
16.
16.
Naridar
#15: Ez a következő patchre vonatkozik és lehet hogy csak trollkodik a fejlesztő (korábban azt mondta, nem akar bázisépítést belerakni, mert az elvonná a figyelmet a fő célról, a felfedezésről). Ugyanígy a következő patchre ígérnek nagyobb méretű űrhajókat is.
15.
15.
Yetikee
#14: Ezt is csak tegnap tették közzé.Nézd meg a patch notes-ot a hivatalos NMS honlapon :)
14.
14.
kamgecam
#12: MI VAAN???Saját bázis építhetünk?Ezt miért nem halottam még.
12.
12.
Yetikee
+ Újabb hajók jönnek egyedi képességekkel
+ Új algoritmust írtak hogy hamarabb generálódjon minden
+ Megnövelték a random események számát pl. Hatalmas űrcsaták
+ Ráfekszenek a bázisépítésre,ezentúl mindenki építhet magának bázist akárhol
+ A bolygókon levő élőlényeket meg lehet szelídíteni különböző ételekkel,amik ezután bányásznak nekünk,megvédenek,vagy megmutatják azokat a bolygókat ahol már járt másik játékos.

Azért EZ nem semmi első napos patch lesz!
11.
11.
Extol
A Steam-en amúgy is automata az update
10.
10.
kamgecam
Nem lepődtem meg Sean Murray már egy éve nyilatkozta hogy a játékot folyamatosan javítani és bővíteni fogják,több mellékküldi, változatosabb űrhajók, fegyverek lények stb. Ha tényleg így lesz és a day one patch is ezt mutatja, mert nem csak javítás, akkor az nagyon faja lesz.
9.
9.
user101
#7: Nem, alapvetően már a második rész kapcsán is rengeteg kritika érte az EA/Bioware-t, mondván kiherélték a játékot. Aztán fűt-fát ígérgettek, a csillagokat az égről, majd kaptunk egy ordas nagy kamut. Ami összességben még mindig játszható volt, de közel sem volt összhangban azzal amilyennek indult a széria és főleg amilyennek ígérték a befejezést. Maga a történet vége volt az utolsó szikra, ami kicsapta a biztosítékot. ( Írom ezt úgy, hogy például az elsővel 4x a másodikkal 3x, de az utolsóval csak 1x játszottam, és eszembe nem jutna elővenni újra, maximum az első kettőt ! )

Nah, nem lesz no-man-sky-om indulásra, elvertem az erre szánt pénzt "Arkhamra". Négyet egyért, meg aztán úgyis kimaradtak... Remélem nem lesz refund belőle ! :D
8.
8.
almaspite
#7: Sajnos "csak" a végére lágoltak fel az emberek. Pedig a többivel is volt egy-két gond. Valami a hirhez is, szerintem teljesen korekt. Eddig haboztam, de szerintem befogom szerezni, de nem most még várok egy pár gameplay, játékosok véleményét. Ha meg fele fele lesz a fogadtatás hangulata, akkor majd valamilyen akció során nyomot áron.
7.
7.
#6: De ott nem csak az volt a gond, hogy az embereknek nem tetszett a vége? :-D (én magam nem játszottam ezekkel a játékokkal, de ezen jót nevettem, amikor beütött. Ennyi erővel írhattam volna a Dextert készítőknek hogy de szar lett a vége az uccsó résznek, forgassák újra! :)
6.
6.
user101
Szerintem ez tök pozitív. Igen volt egy kiszivárgás, aminek lett némi visszhangja... DE ami fontos, hogy a srácok meghallgatták azokat és próbálják ( !!! ) új javítani / változtatni a játékot, hogy az a népnek tetsszen.

Azt kell, hogy mondjam, ez így ebben a formában teljesen rendben van. Nem arról szól ugyanis a történet, hogy a határidő miatt kimegy a szar és majd kijavítják utólag. Egyszerűen az elhangzott kritikák tükrében javítják a játékmenetet.

Mindig ide kanyarodok vissza, de mennyivel korrektebb hozzáállás ez, mint az EA-Bioware bunkó sértődése például a ME3-kapcsán...
5.
5.
Meg se jelent még, de már óriási változások jönnek benne, beszarok ezeken a híreken meg infókon :-D
4.
4.
A Pulyka
Na ez kurva jo hir igy koran reggel. Neztem egy par uj gameplayt volt benne bug dogivel.Viz allatt setalgato emlosok, az egyik bolygo egybeolvadva a masikkal stb. Remelem a patch javit egy kicsit a texturabetoltesen is, mert gyakorlatilag nagyon kozel generalodik minden a szemunk elott, es ez egy kicsit elmenyrombolo. Annak viszont nagyon orulok hogy halott bolygok is lesznek, mert eleg furcsa hogy mindegy egyes bolygon, meg holdon nyuzsognek az elolenyek. Szerintem jo lesz ez, szerdan mar tolom is.
2.
2.
SkyHun
#1: Tudod, semmi sem lehet tökéletes.
(Ez sem.)
1.
1.
Májkül
Ennyit arról, hogy a játék aranylemezre került és valóban "elkészült". :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...