PC-re költözhet a PlayStation Now szolgáltatás

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 12.
  • Pletyka
Link másolása
Sonyhoz közelálló forrásokra hivatkozva írja egy francia magazin, hogy a japánok játékstreaming szolgáltatását hamarosan bejelentik PC-re is. Ez azt jelentené, hogy Windowson is játszhatunk a korábbi PS3-as címekkel.

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen menő lenne mindenféle emulátor nélkül nyomulni PC-n a PlayStation 3-as klasszikusokkal - köztük az Uncharted 3-mal vagy a The Last of Usszal? Nos, ez nincs is olyan messze, legalábbis a francia Gamekult értesülései szerint.

A lap úgy tudja, hogy a Sony augusztus 23-án PC-re is bejelenti a PlayStation Now előfizetéses szolgáltatást. A Sonyhoz közel álló névtelen források szerint a windowsos kliens elsőként Belgiumban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban debütál, majd egy héttel később az Egyesült Államokban és Kanadában is.

Egyelőre csak a Windows 7-et támogatja a PS Now, és szükséges hozzá egy megfelelő kontroller is (valószínűleg egy DualShock 3 vagy 4).

Júniusban egyébként további 50 címmel bővült a steaming-szolgáltatás, így a jelenleg rendelkezésre álló játékok listája 400-ra nőtt. Egy évre 100 dollárt kell kifizetnünk érte, egy hónapra 20-at, vagy három hónapra 45 zöldhasút.

Reméljük, a szóbeszédek igazak, és hamarosan PC-n is élvezhetjük a PS3-as klasszikusokat.

56.
56.
Eddie Krueger
Ismét lenyúlták egy ötletemet, hál'istennek. Egy-két játék miatt nem veszek konzolt, de egy-egy hónap előfizetés, míg végigtolom, ami érdekel nem tűnik rossz vásárnak.
55.
55.
Heldengeist
#52: Mint említettem, ezt meg aztán úgy el lehet adni, hogy egy fillért nem buksz rajta.

#50: Hogy honnan jön az a hülyeség, hogy konzolt nem lehet TV-nél monitorral használni... Csak annyira nagy hülyeség, mint PC-t TV-vel és lássunk csodát, vannak, akik úgy használják. 27"-tól kezdve viszont már végképp mindegy, hogy TV vagy monitor.
54.
54.
frankdelgado
Azt a...jàtszatok végre a lasztafasszal meg az àncsàrtiddel, a jàtékvilàg alfàjàval és omegàjàval.
52.
52.
Csoki80
#49: Persze lehet, csak nekem felesleges ha lesz pc-n is. Amennyibe kerulne elofizetek 2 evre. Nekem igy jobb, kenyelmesebb.
50.
50.
Ooorky
#49: Igazak a legendák, léteznek olyanok akik a konzolt íróasztalnál ülve használják. Pedig azt hittem kihaltak a nagy zoknis-szandál lázadáskor.
49.
49.
Heldengeist
#40: és #38: Mindkét konzol ismeri a wifit és (legalábbis az Xbox) stabil és megbízható, LAN kábel kilőve.

A kijelző probléma nálam úgy van áthidalva, hogy eleve úgy választottam monitort, hogy arra konzol is fog menni (a következőt is úgy fogom választani), TV probléma kilőve.

Egy szünetmentes tápról megy az egész szórakoztatóelektronika, 8db konnektort biztosít (hangfalszett, két monitor PC, konzol és egy külső HDD, ami nem megy mindig, szóval kihúzható), amiből kettő alapjáraton még szabad is, vagyis konnektor gond kilőve.

Kontroller töltés nem értem, miért lenne akkora gond, kamerám ugyan nincs, de nem hiszem, hogy megoldhatatlan feladat lenne elhelyezni, a mozgásérzékelős cuccokhoz meg inkább tér kell mozogni, ami egy félszobában gond.

Nálam egy normál méretű egy 110 centi széles íróasztal által befoglalt helyen elfér egy PC két monitor a szünetmentes és egy konzol (egy másiknak is simán lenne hely), és még csak nem is zsúfolt, mindennek van helye levegőzni. Nem kell semmi különleges dolog, hogy elférjen akár két konzol és egy PC akár egy kis szobában vagy félszobában, csak egyszer alaposan végig kell gondolni az elrendezést és úgy megválasztani a bútorokat és egyéb eszközöket.
43.
43.
zozo76hun
te atya gatya mi van itt. nem tud valaki hova tenni egy biszbasz meretu konzolt... :)
40.
40.
Caleon
#30: A konzol kicsi. DE:
- a konzolodból megy egy kábel a 230 V-os konnektorba
- megy egy HDMI a tévébe
- esetleg megy egy LAN-kábel a routerbe
- ne beszéljünk kameráról, a kontroller USB-töltéséről, move-ról, stb.

És a könyvedet beteheted a többi közé a polcra, míg a masinát így semmiképpen. Logisztikailag sokkal több helyet foglal egy konzol, mint egy könyv.
38.
38.
Csoki80
#30: Pontosan a földre tudnám rakni, és ez csak a fizikai probléma. Sok embernek van családja, és úgy osztozkodnak a technikai eszközökön én ritkábban jutok a tv elé...
30.
30.
Heldengeist
#25: Azért számoljuk bele, hogy nevetségesen kicsik ezek a konzolok. Van könyven, ami vastagabb, mint az Xbox 360 S-em és a PS3 Slim is alig nagyobb (Super Slimről nem is beszélve). Nehéz elképzelni, hogy ha valakinek elfér egy aztali PC a szobájában, egy ilyen apró konzol már sehogy sem.
25.
25.
Csoki80
#11: Nem mindenkinek fér el annyi cucc a szobában... Így kényelmesebb talán akinek nincs helye.
20.
20.
Hunszi
Legalább akkor lesz PC-re normális dirvere a dual shocknak és nem kell külsős progikkal megoldani ezt.
19.
19.
Gora
Magam részéről inkább veszek majd egy ps3-at is. :D
16.
16.
user101
Első körben augusztus 23, érintett országok: Belgium, Hollandia, Anglia és egy kicsit később USA és Kanada... Franciaország és Japán egyenlőre bizonytalan a többiekről meg szó sem esik !!! Az sem tiszta, hogy mennyi játék lesz elérhető, nem egyértelmű, hogy a teljes PS now vagy csak egy része.

Az meg egy másik probléma, hogy minek játsszak egy PS3 minőségű, alacsony felbontású és képfrissítésű játékkal neten keresztül ami még szarrá is van tömörítve és esetenként laggol. Sokkal inkább egy jó port vagy egy eredeti PS3
15.
15.
Yanez
Egyetértek azokkal, akik szerint sokkal célszerűbb megvenni magát a PS3-as konzolt. Pláne, hogy mostanra már nem is kell nagyon a pénztárcába nyúlni.
13.
13.
zozo76hun
de tenyleg, nyomod a jatekot megszakad a net es mar be is szoptal, lehet meg menteni sem bir a jatek. baromsag ez a streamelos jatek.
12.
12.
DON GONDOCS
#11: Attól függ mennyi lesz az előfizetés.
11.
11.
Heldengeist
Mekkora a lag ilyen játék streamelésnél? 30 ezerért már hozzá vágnak az emberhez 320GB-os PS3 slimet és 2-3 ezerért mennek az exkluzívok használtan. Gyakorlatilag 60-70 ezerből megvan az összes exkluzív a konzlollal, amit aztán veszteség nélkül tovább lehet adni. Megéri ez azzal szemben?
10.
10.
DON GONDOCS
#4: Tuti epilepsziás rohamot kap ha meglátja.
Bár az ilyen streamelős szolgáltatásokat régen se szerettem, bár arra jó volt hogy megnézzem milyen a játék, legalább letölteni se kellet. Bár itt az előfizetést nézzük elég húzós lesz ha a Sonyt nézzük.
9.
9.
Buggy
Lehet lemaradtam rola, de PS now meg nem is mukodik a magyar regioban a P4s-en, vagy rosszul tudom?
8.
8.
crytek
Streamelős fos... akkor inkább vesz az ember ps3-at ha még nem tette meg.
Tudnám minek erőltetik ezt a szolgáltatás eddig kb mindegyik bukott vagy kb kutyát se érdekli.
7.
7.
Ez igen jól hangzik, legalább be tudnám fejezni a GoW sorozatot. Remélem azért idővel jön a win 10 támogatás is.
6.
6.
McDuff
"Egyelőre csak a Windows 7-et támogatja a PS Now"

hahahaha mekkora trollok :DDD elő ne segítsék már még jobban a Win 10 terjedését :P fityisz MS!
5.
5.
Dreadlox
#4: Most dobhatja ki a két elit kontrollerét. Amúgy tuti azzal fog pattogni, hogy de 4. részt nem tudjuk mi játszani....Vagy valami hasonszőrű balf*szságotXD Bár lehet hogy most egy pár napig intenzív osztályon kezelik majd agyvérzésselXD
4.
4.
dcba
Uristen Seggeszki rosszul lesz ha ezt meglatja :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...