Little Nightmares címmel támadt fel a Hunger

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A svéd Tarsier Studios még 2014 nyarán mutatta be hátborzongató kalandjátékát Hunger címmel. A srácok átnevezték az immáron multiplatform játékot Little Nightmaresre, és leszerződtek a Bandai Namcóval. Itt az új trailer.

A Tarsier Studiost a LittleBigPlanet Vita társfejlesztőjeként ismertük meg, első önálló játékukat még 2014 májusában jelentették be - akkor Hunger címmel. A srácok 100 ezer dolláros támogatást kaptak a svéd államtól, azóta viszonylag csendben dolgoztak a kalandjátékon. Tavaly februárban láthattuk elsőként mozgásban a félelmetes atmoszférával felvértezett anyagot.

Nos, az játék immáron Little Nightmares néven fut, és a Bandai Namco adja ki. Ez annyit jelent, hogy a korábbi PS4-exkluzivitásnak annyi, így a PC mellett a Microsoft konzoljára is megjelenhet, bár ezt még nem erősítették meg. Na, majd a Gamescomon!

A hangulatot tekintve leginkább a Playdead (Limbo, Inside) játékaival vonható párhuzam. A külső nézetes akció-kalandjátékban a lopakodás és a felfedezés kapja a főszerepet. Főhősünk egy kilencéves kislány, akit elrabolnak és munkára kényszerítenek a The Mawban, egy szürreális víz alatti világban. Minden erőnkkel a menekülésen dolgozunk.

Az (újra)bejelentés mellé egy friss előzetes dukál.

2.
2.
zsocc-nrg
Végre valami infó! Azért a legelső 2015-ös trailer-t érdemes megnézni, az kicsit többet sejtet a játékmenetből is. Várom a további fejleményeket :)
1.
1.
user101
Nocsak, a Sony elkezdett kifarolni az Indie és alacsony költségvetésű projektek mögül ?! Úgy látszik nincsenek megelégedve a RL és NMS-el, hogy az ARK-ról ne is beszéljünk, amire nem adtak megjelenési engedélyt - egyenlőre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...