Frissítve: Késik a Final Fantasy XV

Nagyon úgy tűnik, hogy késni fog a régóta várt Final Fantasy XV. Több forrás is megerősítette, hogy novemberre csúszik a megjelenés, de hivatalosan ezt még nem erősítette meg a kiadó.

GameStop-alkalmazottak levelezésére hivatkozva azt írja a Gamnesia, hogy közel két hónapot fog csúszni a várva-várt Final Fantasy XV. A pletykák szerint az új megjelenési dátum november 29. Egyelőre a Square Enix még nem erősítette meg a késést, így érdemes fenntartásokkal kezelni a kiszivárogtatott információkat.

Az alábbi képen egy útmutató látható, hogyan kell átmatricázni a már kiküldött promóciós anyagokat - az új dátum itt is november 29.

Update! Időközben hivatalosan is megerősítette a Square Enix, valóban késik az új Final Fantasy megjelenése. A hírt Hajime Tabata, a játék direktora jelentette be egy videóüzenetben. 

9.
9.
fehersam
7.
7.
PaprikaJancsi
Én csak egy dolgot nem értek, ha ez a kép valódi, akkor komolyan ilyen hülyék?! Útmutatót küldenek ki egy átmatricázáshoz ? De jó, hogy ott egy kép, ha véletlenül nem a dátumot ragasztja le, megnézheti, hogy kell kinéznie. Kiégtem! -.-
6.
6.
PS4jacksony
Nehogy 2017 tavasz legyen belőle
4.
4.
Naridar
Hypolt játék megjelenéséig hátralévő idő kétszeresére nő... hol is láttam idén már ilyet? Annak mondjuk nem lett jó vége.
3.
3.
KeXxX
Az Uncharted is 4 is elég sokat késett mégis mestermű lett. Szerintem kibírható.. úgyis annyi játék lesz addig.
2.
2.
UncannyDante94
Ajaj..pedig jó rég vártam már..:/
De akk remélem amikor megjelenik nem lesz semmi gond vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...