Készül az új Splinter Cell?

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 15.
  • Pletyka
Link másolása
A NeoGAF egyik rejtélyes fórumozója hintette el, hogy hamarosan visszatérhet a Splinter Cell-sorozat, ráadásul jó eséllyel Sam Fisher eredeti szinkronja, Michael Ironside is csatlakozik majd az új epizódhoz.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Ubisoft nem feledkezett meg lopakodós sorozatáról, a Splinter Cellről, egy belsős informátor szerint ugyanis a francia cég már dolgozik az új részen.

Ahogy a NeoGAF fórumán olvasható, a titokzatos, de "megbízható" informátor ugyan nem vesz részt a Steep vagy a Ghost Recon: Wildlands fejlesztésében, mégis nagyon meglepődött, amikor az idei E3-on a franciák nem rukkoltak elő az új Sam Fisher-kalanddal. A forrás ráadásul úgy tudja, a főhős eredeti hangja, Michael Ironside is visszatér a folytatásban. 

Ezt arra alapozza, hogy személyesen találkozott vele és lányával a Ubisoft Torontóban található mocap stúdiójában, ahol valószínűleg a munkálatok is zajlanak.

Miután készül a Splinter Cell-film, nem lennénk meglepődve, ha vele párhuzamosan egy új játékot is kapnánk.

18.
18.
Tr4nCe
#17: Esetleg Sarah felnőtten az apját követi. :P
17.
17.
Tr4nCe
Várós. Kíváncsi vagyok mi köze Vic-nek a mérnökökhöz. Már ha folytatják a storyvonalat.
16.
16.
Chrysh
#14: Tök felesleges, de a Conviction-től régebbi részek jöhetnek felújítva
15.
15.
DON GONDOCS
Nem kell több remake remaster egy új Splinter cell kell. Számomra Conviction egy remek megújítása volt a sorozatnak.
14.
14.
KeXxX
A Blacklist-ből megnéznék egy U4 1080/60-as remasterst!
13.
13.
crytek
Ezekből kéne fasza új engine-es remake megérdemelnék.
Chaos Theory UE4-el azta ne kicsit ütne
12.
12.
Dízel
Chaos Theory mindent vitt! Főleg a soundtrack Amon Tobin mester jóvoltából!
11.
11.
Gykrizsi
#10: Nálam pont fordítva van a dolog, nekem a double agent volt a leg..... nem is tudom, valahogy nem tudtam befogadni teljesen, persze remek játék volt, de nekem kicsit fura, míg a Blacklistben játékmenetileg nagyon a helyére kerültek a dolgok szerintem, és az összkép zseniális volt. Szerintem az open World nem tenne jót ennek a játéknak. Persze az jöhet, hogy egy pár háztömbnyi szakasz szabadon bejárható, de az nekem nem jönne be, hogy átmegyünk gta-ba. Nekem sem jön be az UBI új, "minden nagyon nyitott, játszunk együtt" dolga.
10.
10.
dante92
#9: Nem volt szörnyű, de szerintem az lett a leggyengébb. Nálam a Double Agent az örök favorit, meg a Conviction. Emlékszem, mennyire gyűlöltem annak a demóját :D.
Kár, hogy sok évet kell várni az új részekre, bezzeg az AC-t ontották magukból. De nem is baj, hiszen ezt a sorozatot nem utáltuk meg :).
9.
9.
Drazhar
#7: Nekem nagyon bejött az is. És mivel kvázi nyitott maradt a vége, így eléggé ideje is volt már, hogy jöjjön hír a folytatásról.
7.
7.
dante92
Na ez nagyon király lenne, ráadásul az eredeti szinkronszínésszel!
A Blacklist nem volt túl jó.
Az, hogy "ne legyen open world". Miért ne? A Conviction első pályája is nagyon állat volt, kár, hogy kicsi volt a mozgásterünk.
Várom a fejleményeket, első napos vétel, bármilyen is legyen!
6.
6.
mad hatter222
Esküszöm kb:2-3 napja gondolkodtam azon hogy milyen jó is lenne egy ú jgenerációs gépekre készült splinter cell,így legyen ötösöm a lottón:D
5.
5.
Chrysh
#4: Eddig max a Blacklist lett gyengébb sztorifronton, de sok plusz kütyü és a remek lopakodás kárpótol érte, egyelőre ennyit lehet felróni neki. Csak nehogy kitalálja, hogy az Ubi ebből is openworld-öt akar csinálni, mint az utóbbi sok címéből is :D
4.
4.
Dark_Temptation
#3: az sp igen :) de az ubifos nem! :) elkúrják egy igénytelen szar lesz akár csak a divison és a többi új cím.. de ne legyen igazam....
3.
3.
Chrysh
Stabil minőséget hoz a Splinter Cell, nekem sincsen semmi bajom az újabb rész ötletével.
2.
2.
deso
Az egyetlen játék aminek minden rész nagyon bejött. Várom.
1.
1.
Gykrizsi
De jó lenne, ha igaz lenne. Nekem az E3 csalódása volt, hogy nem volt ott semmilyen formában, de ha ez igaz, akkor talán jövőre látunk végre valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...