GC 2016: Nine Parchments - a Frozenbyte új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trine-trilógia és a Shadwen alkotói ezúttal egy varázslatos shoot 'em upon dolgoznak. A történet szerint egy csapatnyi varázslótanonc kilenc pergament keres, amivel végre mesterekké válhatnak.

A Nine Parchments egy felülnézetes lövölde a Frozenbyte csapatától. A játékban egy maroknyi varázslótanoncot irányíthatunk, akik fejükbe vették, hogy felkutatják a világon szétszórva található kilenc pergament. A megsárgult lapokon ütős varázslatok olvashatóak, amit ha megtanulnak, végre mesterekké válhatnak.

Csakhogy a fiatalok nem akarnak kilenc évet tanulással tölteni, így kihagyják a képzést, amely káoszt eredményez. A játékot nyilvánvalóan a Magicka ihlette.

A kooperatív mókára kihegyezett alkotás jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Képek:

6.
6.
Stranger
Azért megértem az elégedetlenkedést. Kiadtak vmi stealth játékot pár hónapja és most már megint itt vannak egy magicka klónnak. Ahelyett, hogy ezt a sok időt és pénzt egy jó Trine játékra fordítanák. Ez se tűnik olyan rossznak, de ez a nyomkodjuk a skillt hogy hulljon a ránk rohanó 3 tucat ellenség... eh. Inkább egy Trine.
5.
5.
user101
Hívjuk csak szimplán "Trine wasted"-nek ?! ?(
4.
4.
#3: Hiányoztál.

Engem inkább az zavar, hogy nem képesek elszakadni a Trine látványvilágától.
3.
3.
crytek
Baszki az ember azt hinné a Trine-ok után ,hogy ezek értenek a jatékfejlesztéshez ...és hát nem. Trine 3 után csak a szar ömlik de az erőteljesen :(
2.
2.
Necreon
Trine drogba oltott Magicka klón? Az időt sajnálnám rá, nem hogy pénzt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...