GC 2016: Hónap végén rajtol el a Battlefield 1 bétája

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi elképesztően hangulatos trailer mellett a DICE azt is elárulta, hogy a hónap utolsó napján rajtol el a Battlefield 1 nyílt bétája. Kapunk egy új pályát és két régről ismert játékmódot is.

A DICE a Battlefield hivatalos oldalán jelentette be, hogy a hónap utolsó napján, vagyis augusztus 31-én rajtol el a Battlefield 1 publikus bétája, ami PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is kipróbálható lesz, ráadásul ha augusztus 21-éig regisztráltok a Battlefield Insider oldalán és kiválasztjátok az általatok preferált platformot, akkor még ennél is előbb ragadhattok fegyvert. A stúdió azt viszont még nem erősítette meg, hogy mennyivel korábban.

A bétában egyébként egy teljesen új pálya, a tegnapi ütős előzetesben is bemutatott Sinai Desert lesz játszható. Emellett kapunk két játékmódot is, méghozzá a Conquestet és a Rush-t. Előbbiben 64 fős összecsapásokban vehetünk részt, ahol a cél, hogy az El-Jifar keleti régiójában található helyszín főbb pontjai felett átvegyük az irányítást. A Rush 24 fős mérkőzéseket ígér, a cél pedig nem más, minthogy elpusztítsuk a távíróhálózatot.

Köszi, lacika4817!

5.
5.
KeXxX
4.
4.
ollie92
3.
3.
crytek
PC-n csapatjuk majd neki.
2.
2.
Shifty
1.
1.
"A próbalehetőség PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is kipróbálható lesz..."

Ezt a mondatot szerintem javítani kéne, mert nem a próbalehetőség lesz kipróbálható minden platformon, hanem a játék. Értem mi akart lenni, de ez így nem jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...