GC 2016: PC-n nem lesz Titanfall 2 béta

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Vince Zampella, a Respawn Entertainment vezérigazgatója egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a hamarosan elrajtoló Titanfall 2 multiplayer béta csak PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz csak kipróbálható.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Respawn Entertainment a szerverek stressztesztje miatt publikus próbalehetőséget biztosít majd a Titanfall 2 multiplayer bétájához, de az egyelőre tisztázatlan volt, milyen platformokon futhatunk egy kört a játékkal.

Ezzel kapcsolatban Vince Zampella, a Respawn Entertainment vezérigazgatója egy friss blogbejegyzésben megtette a hivatalos bejelentést, így kiderült, hogy a technikai jellegű tesztkör csak PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz kipróbálható.

Az indoklás szerint egyrészt a csapat még mindig teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy jól optimalizálják a PC-s változatot, így rengeteg munkájuk van a különböző hardverekhez igazítással és a minimum konfiguráció belövésével. Másrészt a stúdió kicsit tart a kíváncsi rajongóktól, attól félnek, hogy a PC-s rajongók a fájlok között turkálva olyan információkra bukkannak az egyjátékos kampányról, amelyek kiszivárogtatása masszív spoilert jelentene.

A Titanfall 2 október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

11.
11.
user101
Hát nálam se az új BF, se a COD nem rúghat labdába, ha csak a felét is belerakják ebbe, mint amit ígértek ! Ilyen az élet... :D
10.
10.
PrimYaz00
#7: Engem is emiatt érdekelt, már az 1. része :)
8.
8.
Quent1n
Micsoda egy kamu duma jézusom :D
7.
7.
DON GONDOCS
Amúgy ez a játék egy igazi Shogo: Mobile Armor Division pótlék lesz.
6.
6.
KeXxX
#1: Ezt mond a BF1-nek és az új Cod-nak. Nálam egy ideje már előrendelve, sokkal jobb lesz mint a vetélytársai. És kár ezt összehasonlítani a fos battleborn-nal mert annak kb. semmi értelme nem volt, egy nulla játék volt gyakorlatilag. Az overwatch csak azért "győzött" mert szarrá volt hypeolva.
5.
5.
rayden02
#4: Nem ,pont ott ahol majd baxnak optimizálni :-)
4.
4.
DON GONDOCS
Szóval pont azon a platformon nem lesz béta ahol érdemes lenne.
3.
3.
lacika4817
Remélem ha ennyire optimalizálják akor még egy 5 éves kávédarálón is elfut.
2.
2.
#1: Én személy szerint ezt preferálom minden más előtt, ez sokkal jobb lesz! :)
1.
1.
vanpear
A játék nagyon rossz időben jön. Kb, mint a Battleborn. Bár ez a játékosok részéről jó, mert hamar lemegy az ára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...