GC 2016: A Zelda előtt tiszteleg az Oceanhorn

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cornfox & Bros. csapata a Gamescomon jelentette be, hogy konzolokra is kiadják a The Legend of Zeldára hajazó Oceanhornt. Egy új előzetest is kaptunk hozzá, már ez alapján is egyértelmű az inspiráció forrása.

PC-n és mobilokon már kapható, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig szeptember 7-én válik elérhetővé az Oceanhorn. A Cornfox & Bros. ezt a Gamescom apropóján jelentette be egy új trailer társaságában, tessék megnézni, hamar egyértelmű lesz, hogy honnan merítettek a fejlesztők.

A srácok maguk sem tagadják, hogy az akció-kaland egy szerelmeslevél a legnagyobb kedvenceikhez, a fő ihletadó a The Legend of Zelda volt, de a Final Fantasy és a Seiken Densetsu is érezteti a hatását a játékon. A bő 15 órás játékidő során az Ismeretlen Vizekre evezünk, egyik szigetet kutatjuk át a másik után, közben pedig harcolunk és fejtörőzünk, ahogy tettük azt már korábban is.

5.
5.
Nekem ezek a játékok valamiért totál kimaradtak.
Nemrég vettem egy kisebb címet, amiben találkoztam hasonló játékmenettel. A címe hirtelen nem jut eszembe, de eléggé egyedi. Végigvezet az összes játékgeneráción, meg grafikán, az elején kell megszerezni a színeket, a különböző grafikát.
4.
4.
myrte
Ahogy nézem, nagyon sok elemet átemeltek a Legend of Zeldából, jónak néz ki, viszont ettől még nem lesz Zelda. Arra jó lesz, hogy akik még nem játszottak hasonló játékkal, belekóstoljanak az ízébe.

A Monster Boyról nekem a Shantae jutott eszembe, ami a 3DS-en a legjobb. Valahogy ott néz ki a legjobban ez a retro stílus, illetve a 3D hatást is jól kihasználták.
3.
3.
TrishtanAG
A "Seiken Densetsu" az a (Legend of) Mana széria.
2.
2.
DON GONDOCS
Lassan teljesen lefedik azt a réteget amit a Nintendo eredetileg kiszolgált, Monster Boy, Recore, Boy and his Blob Rayman, Ori, Aquaria, Dust most ez.
1.
1.
strike19
Ez tetszik.
Remélem 1 éve belül belekerül a PS plus-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...