GC 2016: Call of Duty - a 80-as évek zombijai

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Infinite Warfare sem marad zombimóka nélkül, ezúttal azonban egészen szürreális irányt vett a közkedvelt játékmód. Azt hiszem, a nyolcvanas évek vidámparkjával a sárkányokat is sikerült überelni!

A Call of Duty: Infinite Warfare zombimódja a Zombies in Spaceland címet kapta, és a nyolcvanas években, egy sci-fi vidámparkban játszódik. Mi a négy feltörekvő színész egyikét alakítjuk, és a Paul Reubens által alakított igazgató, Willard Wyler meghívására megyünk oda, aki egykor maga is filmsztár volt, a horrorműfajban jeleskedett történetesen.

A Seth Green, Ike Barinholtz, Jay Pharoah és Sasheer Zamata által megszólaltatott karakterek még nem is tudják, hogy Wyler ördögi tervet eszelt ki, élő horrorfilmet szeretne forgatni, méghozzá velünk a főszerepben. A feladatunk nyilvánvalóan az, hogy megküzdjünk a zombisereggel, ebben pedig egyetlen segítőnk lesz mindössze, Spaceland DJ-je lát majd el bennünket iránymutatással. Őt David Hasselhoff fogja játszani.

A játékmódot holnap este 6 órától streamelik is, addig érjétek be az első trailerrel!

12.
12.
Nálam úgysem lesz vétel, de elismerem, ez tényleg poén. :D
11.
11.
kamgecam
#9: +1
Pontosan leírtad amit gondoltam. :)
10.
10.
pkflavio
Az ismerősi körönből aki tolja a cod-ot majdnem mindenki a zombi mód miatt veszi, mert ha többen játszunk igen szórakoztató.
9.
9.
#6: Pont hogy nem az 5 éveseknek, mert a kisebbek nem értik hogy miért poén a 80-as évek, mi fán terem ez az egész stílus. Szerintem kurvajó, nekem nagyon bejövős! :)
8.
8.
Buggy
Left 4 dead + dead Rising + Dragon blood :D
7.
7.
Yanez
Nagyon innovativ otlet, musthave!
6.
6.
kopic
Jó lesz ez...az 5 éveseknek.
Sírok. És nem örömömben.
5.
5.
atesz89
Úgy látszik már csak a Zombi mód miatt viszik a játékot, ha már sorozatban 3. játékba raknak zombi módot.
3.
3.
mzperxreg
CoD fan-ként is azt mondom, hogy ez a zombis cucc már szánalmas. Ez már kajak a kiskölköknek lett készítve. Első megnézéskor még engem is átvertek, a zene miatt nagyon tetszett, de másodjára már nagyon gagyinak tűnt ezekkel a gyerekes karakterekkel és színvilággal. A bo3ba sem játszottam egy percet sem a zombis móddal, utoljára a bo1 mozis pályája tetszett, de a legjobb máig a waw zombis pályája a legjobb.
2.
2.
KeXxX
Miért nem multiplayer-t mutatnak? Lesz annak bétája egyáltalán?
1.
1.
roli33
Van aki még tudja követni a cod zombi cuccait?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...