GC 2016: Íme, a Star Wars: Battlefront új módja

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
A jövő hónapban érkező Death Star DLC-ben egy vadonatúj játékmódot találunk Battle Station néven, melyben az űrcsatáké lesz a főszerep. A lázadók megtörhetik a csilllagrombolók védelmét, és felrobbanthatják a Halálcsillagot.

A Death Star DLC-ben helyet kap majd a Battle Station névre keresztelt játékmód is. Itt egy meccs három fázisból áll, mindegyiknek egyedi célja van.

Az első fázisban a lázadók X-szárnyúkkal és A-szárnyúkkal csatázhatnak a Birodalom TIE Fighterei és TIE Interceptorai ellen. Ha a lázadók felülkerekednek, az megnyitja az utat a csapat Y-szárnyúja előtt, amely meggyengítheti a csillagromboló védelmét.

Miután a romboló pajzsa felmondja a szolgálatot, a lázadóknak lőni kell a hajó gyenge pontjait, így végül megsemmisíthetik. Ha ez sikerül, jön a második fázis - immáron gyalogosan, a Halálcsillag belsejében, ahol még az új hősöket, Chewbaccát és Bosskot is bevethetjük.

Ha itt is diadalt aratunk, a harmadik fázisban a lázadók visszatérhetnek hajóikhoz, és kezdetét veszi a végső leszámolás, melynek célja a Halálcsillag felrobbantása. Itt Luke Skywalkert is irányíthatjuk egy vörös X-szárnyű fülkéjében, míg a birodalmi oldalon Darth Vader dolgozik a védelmen egy TIE Advancedben.

A bővítmény szeptemberben érkezik, de még várunk a napra pontos dátumra.

7.
7.
Maximo32HUN
#1: a menüben be lehet állítani melyik dlc tartalmait szeretnéd használni
6.
6.
McDuff
Ha megengeditek, egy korábbi hírből kiszedett részlet, hogy miért is nem lesznek űrcsaták az új BF-ben:
"Nem lesznek űrcsaták a Star Wars: Battlefrontban. Azért marad ki az opció, mert ez nem a Battlefront-élmény(!) szerves része. A DICE a légi és a gyalogsági összecsapásokra akar koncentrálni."

Úgy tűnik mégis csak a szerves része lehet, persze DLC formájában (függetlenül attól hogy ingyenes e vagy se). Arra akarok kilukadni hogy nah látjátok ugye kedves DICE, hogy meg lehetett volna ezt úgy oldani már az elejétől fogva, hogy a kecske is jól lakjon és káposzta is megmaradjon. Csak nem akartátok, ennyi. Persze terkó az van/volt...
5.
5.
Yetikee
#1: Meg tudod venni azt amelyik tetszik.Én csak a Bespinre csaptam le,az outer rim nem jött át.
4.
4.
sajttaller
#3: EA és ingyenes DLC, te melyik galaxisból jöttél? :)
3.
3.
Qdan87
A dlc-ket külön kell majd megvásárolni pluszban vagy ha megvettem a főjátékot akkor onnatól a dlc-k ingyenesek? vagy szimplán én vagyok a bolond hogy egyáltalán megfordult a fejemben az hogy ingyen lennének...:D
2.
2.
Rakottkrumpli
Na még 4-5 DLC és kész lesz a játék :D
1.
1.
zozo0113
Sziasztok!! Érdekelne hogy ha nincs meg a többi DLC a játékhoz csak ez lenne meg akkor ugyan ugy tudnék vele játszani vagy mindenféle képen meg kell hogy vegyem season passt ? Mert a többi pálya (dlc) nem izgat de az utolsó az nagyon :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...