GC 2016: Megvan a Space Hulk: Deathwing dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Meglehetősen borongós hangulatú, és kellően drámai látnivalókat kaptunk a PC-exkluzív Space Hulk: Deathwingről. Most már azt is tudjuk, hogy novemberben érkezik a kooperatív módra kihegyezett FPS.

Annyi bizonyos, hogy a Space Hulk: Deathwing egy igazán durva kooperatív FPS a Warhammer 40.000 világán, melyben a címadó csapat tagját személyesíthetjük meg. A Genestealers hordái rászabadultak a világra, az utolsó védőbástyát nekünk kell megtartanunk.

Alapvető parancsokat adhatunk ki a társainknak (tartsd a pozíciódat, törd be az ajtót, fedezz és így tovább), űrgárdistáinkat testre is szabhatjuk. Külön öröm, hogy a Streum On Studios a sztorira is rágyúr: a történetet a Dark Angels szerzője, Gavin Thorpe vetette papírra.

A játék novemberben landol kizárólag PC-n.

7.
7.
#6: Ez érdekes, mikor váltott vajon csak PC-re? Mert még a wiki adatlapon is PS4, XOne, PC szerepel, viszont trailer végén tényleg csak PC. De ezt meg is erősítették, hogy mégis csak PC? Fasz kivan velük :(

Ja még egy a hírhez, a genestealers-t nyugodtan írhatjátok "génorzók"-nak, ez a szép magyar fordítása az eredeti Ian Watson regények óta :)
6.
6.
DON GONDOCS
#5: A wiki is azt írja, de trailer végén csak PC van feltüntetve.
5.
5.
Wierzbowski
No offense de konzolokra is jön...nem pc exclusive...
4.
4.
DON GONDOCS
#3: Gondolom valahogy úgy mint a republic commando vagy R6 Vegas részekben.
3.
3.
crytek
"Alapvető parancsokat adhatunk ki a társainknak (tartsd a pozíciódat, törd be az ajtót, fedezz és így tovább)" Tehát elvileg lesz benne "bot társas" single player is?
2.
2.
DON GONDOCS
Ez a játék mind hangulatban mind gameplayben és grafikában nagyon egyben van a Doomot is nagyon vártam nem csalódtam. Ezis elég várós. Instant 10/10
1.
1.
Inferno
Na végre egy csak PC exclusive játék nem is hiszek a szememnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...