GC 2016: iOS-re is megjelenik a Jade Empire

Link másolása
A Knights of the Old Republic és a Fahrenheit után újabb klasszikust portol iOS-re az Aspyr Media, A BioWare által fejlesztett Jade Empire új kiadását egyelőre még nem jelentették be, de a pletykák szerint már a megjelenés sincs messze.

A Touch Aracade értesülései szerint ma jelent volna meg Jade Empire iOS-es és Mac-es változata, azonban az Aspyr Media Twitter-oldalának tanúsága szerint nagy eséllyel holnapra halasztották. Az átiratot egyébként még nem jelentették be, de az IGN-en már hétfőn publikálták a megjelenést ünneplő trailert. Nehéz kibogozni, mi zajlik a játék körül, de reméljük, holnap végre megérkezik.

A Jade Empire-t egyébként a BioWare fejlesztette és az első Xbox egyik húzócíme volt - ennek ellenére egy kiegészített változat később PC-re is megjelent. A címben immár valós idejű harcrendszer kapott helyet, így inkább az akcióra helyeződött a hangsúly a szerepjátékos elemek helyett. Igazából remekül megágyazott a nem sokkal később megjelent Mass Effectnek.

8.
8.
user101
#7: Ha ez az, amit az origin-en ingyen osztogattak nem is olyan rég, akkor gond nélkül megy windows 10-el, szóval mennie kellene win7-el is.

Az egyetlen gond, hogy a multi-processzoros környezetet nem mindig szereti, olyankor érdemes ráerőszakolni, hogy csak egy magot használjon és utána, mint a vaj! :D
7.
7.
Juha
Nekem megvan dobozosban, sehogy sem tudtam működésre bírni win7 alatt, pont hétvégén próbálkoztam vele. Mobilon biztos nem játszanék vele.
6.
6.
Raam989
Ez remek hír. Akkor talán hamarosan jön az androidos verzió is.
5.
5.
giga321
Csipáztam az első részt. Kéne 1 ütős folytatás
4.
4.
semike
Na ennek van ertelme h ujrakiadjak/reemakeljek-hd sitjak vagy akarmit is csinalnak vele.nem par eves jatekokat kell ujra es ujra kiadni h lehuzzak az embert hanem az ilyeneket! Bar en nagyon jol eljatszogatok vele most is az eredeti xboxos verzion :))
3.
3.
Macifasz
#1: Egyetértek, ebből vevő lennék egy Ultimate Remastered Edition kiadásra. :-D Plusz egy 2. részre.
2.
2.
Maximo32HUN
Én sajnálom hogy lelőtték a második fejlesztését :(
1.
1.
crytek
Ebből kéne valami fullos remake!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...