GC 2016: Agony - nyolc perc a pokolban

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Újabb ígéretes lengyel fejlesztés a láthatáron, az Agony című horrorban a pokolban túrázunk majd egy kiadósat. Persze nem önszántunkból, csak éppen az a probléma, hogy fogalmunk sincs, miért kerültünk oda.

Az Agony még májusban mutatkozott be, most pedig egy hosszabb gameplay videót tudunk mutatni nektek, amely ízelítőt ad a játék hangulatából. Habár a felvétel nem teljesen százas, kissé talán steril, a fejlesztést végző Madmind szándéka átjön: az Agony az a fajta horror lesz, amely folyamatosan nyomaszt, nem az olcsó jumpscare-jelenetekkel fárasztanak majd a srácok.

A történet szerint a lelkünk a pokolba kerül, csak éppen nem tudjuk, hogy miért. Ha jövőre megjelenik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, mindenképpen kiderítjük majd!

4.
4.
NECROSMOKE
Sztm. jol nez ki es elegge fosatos :)
3.
3.
Van egy-két ilyesmi játékom (Outlast, Amnesia, Monstrum), de valahogy nem sokat játszottam velük. Bevallom, szoktam is fosni rendesen. A Forestben mikor levonszolnak a föld alá és fel kell jutnom, rettentően fostam. Erről is az jutott eszembe, nagyon tetszik. Az Agony mellé még jöhet a Scorn és össze is szarom magam.
2.
2.
Necreon
Hát, köszi nem :D. Nincs nekem az ilyesmihez idegzetem. A külsővel és a hangulattal nincs bajom, az olcsó "megjelenik a semmiből mögötted" jumpscare-ekkel már annál inkább, amikor azért félelmetes valami mert épp nincs a képernyőn és elnéztél róla, mert tudod ha visszaviszed arra a kamerát akkor már ott van. Amihez persze társul egy irdatlan nehézkes, 150kg-ot vonszoló mozgás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...