Célegyenesbe fordult az F1 2016

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Forma 1 mezőnye éppen nyári szünetét tölti, azért nem kell teljesen nélkülöznöd kedvenceidet. Tegnap óta már megvásárolható az F1 2016, a premierhez pedig utolsó trailer is járt.

Tegnap gurult be a boltokba a Codemasters-féle Formula 1-sorozat idei epizódja, így a száguldó cirkusz videojátékos szerelmeseinek egy héttel előbb ér véget az éppen zajló Forma 1-es nyári szünet. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, és szerencsére a karriermód is visszatért.

9.
9.
Kobe24
#8: mielött okoskodsz nézz utána, hogy 2 évig nem volt játék :) de sebaj majdnem összejött. Minden évbe megcsinálják az új pályákat idén is bekerült egy :) elöször játszani kéne vele aztán fikázni nagy okos
8.
8.
GAMEROD
Hát akkor bocs, biztosan izgalmas játék, viszont szerintem nem véletlenül szüneteltették a játékot több mint 10 évig :) Majd ha bekerül az igazi F1-be egy új pálya, vagy ország akkor be is fejezik mert nem lesz elég a pályák és játékmenet filléres csinosítgatása, hanem már dolgozni is kell. Rétegjáték, ezért nem produkál még százezres nézettséget se nagyon a jutubon.
7.
7.
rayden02
Gondolom ebbe sincs split screen coop :( na talán majd jövőre :D
6.
6.
Kobe24
#4: Koszonjuk Emese!!! Ulj le egyes. Elottem szolokkal meg egyetertek, hogy eddigi legjobb F1
5.
5.
#4: Mi köze van a játékhoz? Nem ők játszanak helyettünk. Ilyen hülyeséget.
4.
4.
GAMEROD
Dögunalom maga a közvetítés is, hát még milyen lehet a játék? Vége van már a forma1-nek kb. 2006 óta amióta a régi nagy nevek otthagyták. Jöttment csapatok vannak, jöttment pilótákkal.
3.
3.
Komolyan? Akkor lehet be kéne szereznem, évek óta nem játszottam F1 játékkal.
1.
1.
Chelseafan1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...