GC 2016: Egyórás bemutatón a Star Citizen

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Kölnben, a Gamescomon maga Chris Roberts, a Roberts Space Industries alapítója tartott egyórás előadást az évek óta készülő, de hatalmasnak ígérkező Star Citizenről.

Már többször megemlékeztünk róla, hogy mennyire monumentális alkotásnak ígérkezik a több mint 117 millió dollárból, és nem mellegleg a rajongók által összedobott pénzből készülő Star Citizen. Ezt a mostani gamescomos kedvcsináló is megerősíti, hiszen már a 60 perces bemutató is egészen sok mindent megmutat.

A Star Citizen egyébként két különálló játékként érkezik majd, így a Star Citizen mellett kapunk egy Squadron 42-re keresztelt kampányt. Mindkettő 57-57 dollárért vásárolható meg a fejlesztők hivatalos boltjában. A két mód együtt 76 dollárba kerül.

75.
75.
user101
Intermezzo... közben a bevávdorlók elveszik a munkát és megeszik a hugotokat! Ne felejtsetek el félni! :)
46.
46.
Stranger
Nem értem miért téma még mindig, hogy mennyi ideig készül. Ebben a játékban végre lesz valami nextgen, olyan összetettségű lesz és olyan technikai újításokat vezet be amit eddig még nem láttunk. Felesleges bármihez is hasonlítani. Ott van a háttérben még ezer dolog ami készül, csak azokról még nem mutatnak semmit. Ez azoknak szól akik azt hiszik, hogy amit eléjük tesznek az adott évben az lefedi a költségvetést. Nem az a lényeg, hogy most hol tart hanem hogy hova fog eljutni a játék. 100 millió sem volt mindig a fejlesztőknél, nézzétek meg 2 éve mennyinél jártak. Közben hívtak be profi programozókat a crytek-től vagy olyan színészeket mint Mark Hamill, lehetne sorolni. Csak kicsit kellene gondolkozni.
34.
34.
kopic
És már több mint 4 éve fejlesztik. Nem semmi...ilyen tempóval 2020-ban lehet megjelenik.
És még van pofájuk szedni a zsét ezerrel. Szégyen.
33.
33.
KőbányaKispest
Jó játék lesz ez..... Majd még öt év múlva. Mert jó a koncepció, az elképzelés, meg minden, de ezért 4 éve szedik be a pénzt, az viszont nevetséges.

A sok marha meg adja és visitva tapsol, csak nem tudom, azok játszottak-e az ingyenes hétvégén is vele? Mert akkor nem lenne ekkora boldogság.

Amúgy meg le a kalapom előttük, igy meggazdagodni, butára szedni magukat, szép munka. Elismerésem nekik.
32.
32.
DON GONDOCS
#28: Ha moderátorok megjelenek annak tudod mi az eredménye ;)
29.
29.
#28: Azon tanakodnak épp, hogy rakjanak ki téged végleg. xD
27.
27.
DON GONDOCS
#24: Felvettelek psn nézd meg profilod akkor játszunk a Forza 7el :és talán a star Citizenel is. Legalább egy pár deatmachet lejátszhatunk én ryuval leszek :D
26.
26.
DON GONDOCS
#24: Hallod ps5ön már bejártam az egész glaxist új fajokat fedeztem fel hódítottam meg kolonizááltam, kereskedtem, fejlődtem vásároltam egy hajó flottát. Nagyon unalmas game senkinek sem ajánlom
21.
21.
crytek
#19: Valve helyében (steam esetében) vagy valami minőségi osztály helyében már ha létezik ilyen... szabályoznám ,hogy ezt az örli acessz baromságot és időhöz kötném.

Pofátlanságnak tartom hogy sok cég ÉVEKIG SZEDI a teljes árat a semmire.... te nem tudsz vele mit kezdeni mert szart se érnek nincs kész bugos stb azok meg forgatják a pénzed "csináljuk" címszó alatt.
Adnék nekik max félévet az utána olyan szinten büntetném őket a vérbe hogy elmennek szépen a csőd felé ha nem képesek fejleszteni.
19.
19.
Forge
#16: Nálam ugyanez. Katasztrófa, ami a játèkkal folyik, maga a játèk is, nagy ígèretek, a sok birka meg beveszi ès elhiszi. Aki ezèrt pènzt kiad, azt inkább nem jellemzem. Föleg a többezer dolláros ürhajó dlc, nevetsèges :D óriási a hype, óriási bukás lesz. Csak az nem mondja ezt, aki már a hypevonaton ülcögèl. A sok early-access juttatta ide a játèkpiacot, ahol most van. Köszönjük pc ,,gamerek''
17.
17.
BlackTreff
#16: Én sem tudtam 10 percnél többet játszani a mostani verzióval, részben a bugok miatt és részben a tartalom hiánya miatt, de folyamatosan követem a fórumokat meg a híreket és bőven látom a fejlődést.

#12: Szerintem mindenkinek saját döntése, hogy mivel játszik vagy mit támogat, ha neked ez nem tetszik, akkor nagyon sajnálom.
16.
16.
Ecneb
#14: Ingyenes hétvégén kipróbáltam, kár volt. Nem szoktam hamar feladni egy játékot sem, de ebben teljesen elvesztem. 30 perc után töröltem, pedig nagy reményekkel ültem le elé.
15.
15.
almaspite
#11: #10: köszönöm a válaszokat. :)
14.
14.
zozo76hun
egyatalan, ha mar ennyi ideje fejlesztik, MI MUKODIK MAR ebben a jatekban? Mit lehet benne csinalni? Van benne mar valami jatek? Van mar karrier?
13.
13.
Mekee85
Hát a multkori ingyenes hétvégén kiprobáltam, de sajnos semmi nót nem tudok arról elmondani.
A mászkálos városos részben volt vagy 15fps em, remeg minden és mindenki, a hajot a földbefurodva spawnolta le, az irányitás nem az igazi, a hangok akadoznak, vagy nincs is.
Igazábol nem értem hogy ennyi idő alatt hogy nem sikerült legalább egy picit játszhatora kalapálni, ha már kiprobálhatom.
Biztos jo lesz bizom is benne, de sajnos engem egyenlőre nem győzött meg hogy rengeteg pénzt beleadjak, aztán vagy kapok valamit vagy nem.
De csinálják is, fejlesszék, mert várós a cucc
12.
12.
_NMI_
#11: Ííííjjjj ezt a szar dumát baszki, sírok!

Szóval én minél több pénzzel támogatom a SPAR-t, annál több dolgot kapok ajándékba. Tök jó! Máris sokkal jobb a hozzáállásom az élelmiszerboltokhoz. Majd alkalmazom ezt a többi boltra is, ahová járok ;)

"Pedig biztos vagyok benne, hogy sokan egy űr battlefieldet várnak"

Aham. Legyél benne biztos, attól még hülyeség, amit írsz. Én is biztos vagyok sok dologban, most mondjam meg, hogy igazam is van e mellé? ;)
Elég régóta fejlesztik a játékot, hogy mindenki tudja róla, hogy miféle lesz. Ennyi. Pont. Senki nem vár ürbatelfíldet.

"Mindenesetre én nem tudok hirtelen olyan ígéretet mondani, amit ne váltanának be."

Ez majd a végén kiderül.
11.
11.
BlackTreff
#10: +1
Annyiban pontosítok, hogy a végleges játékban már valódi pénzért nem lehet hajót venni, akkor már mindenki csak játékon belül tud hajót szerezni, sőt igazából most sem a hajót veszed meg, hanem minél többel támogatod a játékot, annál értékesebb hajóval ajándékoznak meg, tehát a támogatás mellé, úgymond ajándékként kapod!
10.
10.
hedzsooo
#9: Az összes hajót meglehet szerezni játékon belül is, csupán játékkal. Bár ahhoz azt hiszem majd elég sok időt kell eltölteni a játék világában, hogy a nagyobb hajókat is megszerezhesd. Pláne, ha nincsen 1 jó csapatod is hozzá. Akinek nincsen elég ideje, + elég jó csapata, azoknak jól jöhet, ha igazi pénzért cserébe a nagyobb hajókra hamarabb ráteheti a kezét. Ám attól hogy lesz 1 nagyobb hajója, a játék nem lesz könnyebb számára sem... Ez a játék azoknak fog kedvezni, akik a szimulátor, a stratégia, a szerepjáték + akció és kaland játékok hibridjét várják. Akik csupán akcióra és kalandra vágynak majd, azok számára ez a játék nem való, nem fogja tudni hosszú ideig lekötni őket.
8.
8.
hedzsooo
Imádom! Úgy látszik ismét ideje frissíteni a verziómat és kipróbálni ismét az új tartalmakat, + a már korábban meglévők új verzióját! :-))) Most már a joystick-os írányítással sem lesz elvileg gondom, legutóbb még kellett vele gyakorolnom, mert tavaly szereztem még be csak de megérte beszereznem, meg kitanulnom használni, mert a hajók vezérlése fényévekkel jobb vele. :-)))
6.
6.
sasncore
#5: Kit érdekel? A sok hülyét lehúzták, és egy újabb ígérettel megint segbe ra..ák a rajongókat. Csak a színészek fizetésével kifosztottak csomó ret...dált rajongót. Mikorra is ígérték? Eddig csak egy tech demo, majd lesz belőle egy Duke Nukem forever:) Félelmetes mennyit költenek az emberek ígéretekre.
5.
5.
_NMI_
Az a gond a Star Citizennel, hogy már akkorára hízott a kampány, hogy ha elcsattan, akkor megreped a Multiverzum.
Jöttek/jönnek az ígérgetések, hogy mennyi minden fasza dolgot lehet majd csinálni, hogy mennyire elbaszottul, megagigaüberbrutálsistencsászár játék lesz, amit feleségül is veszel majd, erre a rajongók rátettek a lapáttal és kész az SC lufi.

Repül-repül, aztán vagy kijüt a sztratoszférába vagy szétdurran félúton. Szerény véleményem szerint ez a játék már kilépett abból, hogy ha kijön, akkor azt lehessen mondani, hogy "hát-hát jó ez, tényleg jó, de kicsit mást vártunk", nem. Ha valami nem úgy lesz, ahogy megígérték, darabokra tépik.
3.
3.
Cuppak
Eszméletlen jól néz ki, a fejlesztés az utóbbi időben nagyon gyorsan halad szóval kíváncsi leszek mi lesz belőle jővőre.
2.
2.
zozo76hun
na ez meg a masik. itt is fut-fat beigertek aztan meg alig valami van a jatekban. akarcsak a masikban, ott is fut-fat beigertek aztan vagy nagyon gagyi megoldas lett vagy szimplan kihagytak a francba.
1.
1.
crytek
Azért nem semmi ,hogy sok ember vagyonokat fizet is semmi pre zsétáért....

Majd a 2020-as GC-n 2 órás gameplay jön..... Szánalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...