Megjelenési dátumot kapott a Toxikk

Link másolása
A féléves Early Access-próba után jövő hónap elején megjelenik a Reakktor által fejlesztett Toxikk végleges kiadása. A teljes játék mellett egy ingyenes, demószerű változat is érkezik.

A Toxikk a bejelentésekor azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan játékmenetet ígért, mint a 2000-es évek klasszikus aréna shooterei, a Quake és az Unreal Tournament. A cím év eleje óta elérhető a Steam Early Access rendszerén keresztül, most azonban bejelentették, hogy szeptember 9-én megérkezik a végleges változat is.

A fejlesztők egy ingyenes változatot is kiadnak a fizetős játék mellett, mely egyfajta demóként funkcionál majd. A Reakktor pontosan nem árulta el, hogy milyen funkciók kapnak majd helyet ebben a kiadásban, de azt megígérték, hogy nem lesznek mikrotranzakciók.

16.
16.
#15: Aréna fps, skintől függetlenül erősen réteg műfaj. Én az általad is említett fix bázisban reménykedek, már napi egy-két ezer játékosnál összetenném a kezem. Úgy gondolom, az ilyen rétegcímeknél elég nagy összetartás van, de majd kiderül jövőre
15.
15.
user101
#14: Hát nem tudom, hogy a fejlesztőkben nincs-e egy kis para a kinézet miatt ?! Sokakat elriaszthat ez a design. Bár megvan a gyűjtés és talán egy fix bázis, de félő, hogy nagyon erősen réteg cucc lesz...
14.
14.
Egyébként jó ötletnek tartom ezt az ingyenes kiadást, így sokkal többen kipróbálhatják a játékot.
Leginkább az Unreal Tournament 2004-et próbálja megidézni, pl. a mozgásokkal, járművekkel. Remélhetőleg a fejlesztők is fognak még dolgozni rajta, ugyanakkor régimódi játék, a közösség igazán fel tudja pörgetni a dolgokat.

Emellett ismét megemlíteném a Diabotical című kickstarter-kampányt.
https://www.kickstarter.com/projects/84288219/diabotical-by-the-gd-studio
A játék valószínűleg a régi Quake játékokhoz fog hasonlítani, a 110 ezer fontos célkitűzést pár nap alatt összeszedték, így most már biztos a megjelenés.
Muszáj volt reklámoznom, hátha lemaradt volna róla valaki.
12.
12.
DON GONDOCS
#9: Bingo. a 2011 Mortal kombat tesztnél regisztráltam hogy, megfejtsem ezt a csodálatos lényt :D már gondoltam hogy valami viszatérő bug moderátor hegyi ember, estleg egy kihalt evolúciós mellékág, nemtudom. Kerestem már Liveon psn steamen nyomát nem találtam ?D
9.
9.
#7: Baszki, te valami seggeszkidetektor vagy, magamtól most tuti nem jövök rá :D Sűrűbben kell csekkolnom az emberek adatlapját.
8.
8.
DON GONDOCS
#6: Te valami kibaszott jós vagy? fanboy, troll, esetleg mind3 a quake a legjobb dolog ami a multi shooterekkel történhet.
7.
7.
DON GONDOCS
#6: Seggeszki return :D Én ps5 fogom játszani VRal steam controllerel.
4.
4.
Stranger
Ez a játék akkor volt érdekes amikor bejelentették. Azóta tele vagyunk arena shooterekkel...
3.
3.
http://www.toxikk.com/assets_toxikk/misc/Chart6.png
1.
1.
DON GONDOCS
Értem én hogy nyúljunk vissza a gyökerekhez amikor csak te voltál és a fegyver, semmi biszbasz, de a Doom multijának értékéből sem vett el az a minimális testre szabhatósági lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...