Worms W.M.D - megint egymásnak esnek a kukacok

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 24.
  • Videó
Tegnap óta elérhető a klasszikus Worms-sorozat legújabb epizódja, a gyökerekhez visszanyúló, de a modernizálást sem mellőző Worms W.M.D. A Team17 a premier alkalmából kiadta a játék utolsó előzetesét.

Azt az utolsó előzetest, amiben a készítők lényegében összefoglalják az új felvonás összes újdonságát, főbb elemét. Ilyen a 30 küldetésből álló kampány, a 48 fős multiplayer mód, a több mint 80 különböző fegyver, a craft-rendszer, az új járművek és az új épületek is.

Köszi, rayden02!

12.
Buggy
Nem bírtam ellenállni megvettem, amúgy is a régi részek mindig csak kalózváltozatban voltak meg, úgyhogy legalább törlesztettem nekik :)
11.
logic5
Jöhetne egy új Lemmings is :D :D
10.
#4: Akkor valószínűleg nem téged céloztak meg vele. Szerintem ötletes volt, jól is nézett ki, és a nézet miatt a célzás is másabb lett.
9.
kastorhun
#8: Látvány világra a Heroes V tényleg nem volt túl szép.
De a VI már az volt, dizájnra pedig egyértelműen az a legjobban kinéző rész.
Azt pedig nem tudom felfogni hogy a VII rész hogy lehet csúnyább mint a VI rész.
8.
jani091
#7: Már heroes V látványa sem tetszett. Az Újabb részek meg még rondábbak. A harmadik rész a mai napig kifogástalan látványvilággal rendelkezik ( számomra).
7.
kastorhun
#4: A Heroes?
Komolyan?
A másik kettőt még megértem, de a Heroest.
6.
kastorhun
Mai napig a World Partyt tartom a legjobb résznek.
5.
ollie92
A legjobb részek számomra a 3D-ek voltak. Komolyan nem értem mit szarakodnak 2016-ban 2D-vel...
4.
jani091
#2: Uhh.. Újabb 3D-s részt?! Inkább ne. Vannak játékok amik egyszerűen 2d-re lettek kitalálva és így működnek jól. Ilyen a Rayman, a Heroes és a Worms is.

Túl vagyunk már azon az időszakon, hogy bizonygatni kelljen a fejlesztőknek, hogy micsoda 3D-s modelleket képesek lealkotni. Elhisszük. Helyette inkább törekedjenek az egyediségre, a hangulatra, a művészi megvalósításra...
3.
Ecneb
Általános iskolában minden infó órán ezzel szórakozott az osztály, miközben a tanár persze azt hitte, hogy figyelünk és jegyzeteltünk!
Persze, amikor mindenki torka szakadtából röhögött, mert az egyikünk látványos öngyilkosságot követett el, leesett neki.

Imádtam, és örülök, hogy a mai napig nem feledkeztek el a worms-ről!
2.
Videók alapján talán az egyik legjobb rész lesz. Készíthetnének ismét egy 3D-s részt is.
1.
user101
Kicsit sajnálom a Team-17-ez, hogy ennyire nem tudnak kilépni a saját árnyékukból, hogy az elmúlt 20 év 50 játékából 24 valamilyen worms változat volt ! :D Ettől függetlenül jópofa dolog ez a kukacosdi, csak sajnálatos, hogy ekkora múlttal nem éreznek magukban elhivatottságot valami többre, valami másra ... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...