Dark Souls III - októberben jön az első DLC

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
A tervezettnél kicsit korábban bukott le a Dark Souls III múlt héten beharangozott nagy bejelentése. Tegnap ugyanis kiszivárgott a játék első DLC-jének címe, megjelenési időpontja és tartalma is.

A From Software legutóbbi tájékoztatása szerint valamikor a mai nap folyamán mutatják be a Dark Souls III korábban bejelentett két letölthető kiegészítésének első darabját. A Famitsu egyik bloggere azonban idő előtt elkotyogta az Ashes of Ariandel névre keresztelt csomag részleteit.

Ugyan európai dátumunk még nincs, de az Egyesült Államokban és Japánban október 25-én jelenik meg a DLC, ami az első részletek alapján egy multiplayer-orientált pakknak ígérkezik. Új fegyvereket és varázslatokat, továbbá egy teljesen új PvP-térképet kapunk majd - ez utóbbi az Immortal Competition címet viseli. A magazinban látható egy havas helyszín, az viszont egyelőre tisztázatlan, hogy az előbb említett Immortal Competitiont vagy esetleg egy egyjátékos térképet takar-e. A pakk 14,99 dollárba fog kerülni.

Ahogy említettük, a hivatalos bejelentésre ma kerül sor, valószínűleg egy trailer kíséretében. Amint megtörténik a leleplezés, visszatérünk az új részletekkel.

5.
5.
user101
Úgy látom javítva lett, hogy a DLC 15-be kerül és az SP 25-be ! Így azért egy picit jobban hangzik... :D
4.
4.
biohazard rex
Egy full új heylszín lesz mint bármelyik from software DLC-ben,
single-el bossokkal, új cuccokkal.(az első képek alapján úgy tűnik mintha a Painted world of Ariamis-t járhatnánk be újra)
De ez már a 4. hely ahol azt olvasom, hogy only multiplayer pack.
Nem tudom, hogy a magyarok kit használnak forrásnak, de ez már kezd átmenni a szánalmas kategóriába.
3.
3.
Ez kurva sovány. Kinek kell pvp pálya meg pár fegyver? Vicc, a szezon bérletesek szívnak, mindenki szingli dlct akar.
2.
2.
user101
25 dodo madár ? Az nem kevés, remélem megpakolják finomságokkal, mert ez így elég soknak tűnik...
1.
1.
DarkLord
Azért jó lenne, ha valami egyjátékos cucc is lenne, valami elképesztő Fő ellenséggel a végén . (Bár akinek nem volt elég a sima játékban lévő jó pár Boss :D).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...