Skylanders Imaginators - Crash-t mindenkinek!

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Csak ideiglenesen lesz PlayStation-exkluzív a Skylanders Imaginators Crash-figurája, az Xboxon és Wii U-n játszók az év vége felé csaphatnak le rá egy különálló csomag formájában.

Oly sokat vártunk Crash Bandicoot visszatérésére, erre tessék: az idei E3-on két Crash-projektet is bejelentettek. És bár a legnagyobb nyalánkságra, a Crash-trilógia felújított változatára még várni kell, a Skylanders-vendégszereplésre rövidesen sor kerül, a Skylanders Imaginators ugyanis október 14-én jelenik meg.

Crash-hez és örök nemeziséhez, Dr. Neo Cortexhez kezdetben csak a PlayStation 3-on és PlayStation 4-en játszók férhetnek majd hozzá, mindkét karakter saját figurát kap, és egy exkluzív pályát is találtok az alapjátékot és más bábukat is tartalmazó kezdőcsomagban. Jó hír azonban, hogy a Thumpin’ Wumpa Islands Adventure Pack később külön is megvásárolható lesz, a 30 dolláros kiegészítőt ráadásul nemcsak PlayStation-konzolokon, hanem Xbox 360-on, Xbox One-on és Wii U-n is beszerezhetjük.

Hogy mikor jár le az exkluzivitás, az még nem derült ki, de az Activision szerint valamikor karácsony környékén küldik majd boltokba az Adventure Packet.

3.
3.
Chelseafan1989
Ott már kéne nekik legalább egy rövid kis gameplayt.
2.
2.
mnmn1
Már nagyon várom hogy mutassanak valamit a remake Crashból ....t alán majd Szeptemberben a Playstation Event-en.
1.
1.
Instict99
Vajon fogunk kapni egy kulon Crash játékot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...