Berserk - így harcol Casca és Judeau

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
A Koei Tecmo legújabb musou stílusú akciójátéka az idei év egyik meglepetése lehet. A tömeghentre kihegyezett alkotás egy roppant brutális univerzumban játszódik - ilyen durva játékot még nem csinált az Omega Force.

Az Omega Force ezúttal egy népszerű manga- és anime-sorozat alapján rakja össze legújabb játékát, a Berserket. A műfaj nem változott: ezúttal is egy tömeghentre kihegyezett címmel van dolgunk, ám most egyáltalán nem spórolnak a vérrel és a leszakadó végtagokkal.

A Koei Tecmo két új játszható karakterről rántotta le a leplet. Casca a kardja mellett erőteljes rúgássokkal küldi padlóra a szörnyeket, míg Judeau inkább gyors tőrszúrásokban hisz, de ha a helyzet úgy hozza, dobótőrével távolról intézi el a rusnyaságokat.

A Berserk idén ősszel landol Európában PC-n, PS4-en és PS Vitán.

6.
6.
Grayboy
Azért ha ez egy rossz játék lesz,akkor annak nagy negativ visszhangja lesz japánban,mivel a berserk az egyik (japánon belül persze) legjobban tisztelt manga.
Bár nemtudom, a hentelésen kívűl szólni fog-e valamiről a játék,de ha a berserk hangulat meglesz,akkor nem lesz gond.
5.
5.
user101
#4: Még nem próbáltam az AOT-ot, bár nagyon kíváncsi voltam rá, mert maga az alap koncepció annyira blőd, hogy már jó ! :D Engem pont az riasztott el tőle ( egyenlőre ), hogy a videók alapján nagyon katyvasz a játék és pc-re mindenki panaszkodik főleg az irányításra. Bár szerintem a látvánnyal is vannak gondok, de ez most annyira nem lényeges... Szokni kell az biztos.

Ellenben a NIOH nagyon tetszik ( illetve tetszene ) ha jönne PC-re is. Bár amilyen mennyiségben és idő leforgása alatt mennek el a mostanában az ilyen címek, megérné kiadni, nem kevés pénzt tudnának vele összekalapozni.

Ez ( Berserk ) viszont sokkal van közelebb van az AOT-hoz, ( mind pozitív, mind negatív értelemben ), a NIOH egy teljesen más dimenzió...
4.
4.
kamgecam
Attack on Titan már megjelent és meglepõen jó kritikákat kapott.Egyre jobb játékokat ad ki a K.T. A Nioh is ígéretes.Ki tudja hova növik ki magukat de az irány az biztos jó.
3.
3.
shatterhand
#2: Igazabol ez ilyen stílusú. Dynast warrior es társai.
2.
2.
PS4jacksony
Jó lessz ez uraim csak ezt a folyamatös tömeghentet azért törje meg valami mert előnye lehet a buktatója is .Túlságosan monotonná válhat ha csak erről szól az egész játék de reméljük kellően változatos lesz akkor nem lesz gond....
Kellenek az ilyen játékok én várom.
1.
1.
user101
ööööö. hát nem lesz az év játéka, de sebaj, citrom díjra is kellenek nevezettek... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...