Battlefield 1 - másfél hétig tart majd a nyílt béta?

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 29.
  • Pletyka
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy napokon belül elrajtol a Battlefield 1 publikus megmérettetése, az viszont még mindig tisztázatlan, meddig is tart majd a béta. Egy kiszivárgott levél szerint szeptember elején lesz vége a tesztkörnek.

Az idei Gamescomon jelentette be a DICE és az Electronic Arts, hogy a Battlefield 1 korábban beígért nyílt bétája augusztus utolsó napján rajtol el. Így minden rajongó maga lesheti meg, mit is kínál majd az elképesztően erős októberi kínálat egyik legígéretesebb darabja. A kiadó és a stúdió arról viszont még mindig hallgat, meddig is tart majd ez a lehetőség.

A cseh Electronic Arts azonban úgy néz ki, idő előtt elszólta magát. Egy, a szintén cseh Zing magazinnak kiküldött, majd később eltávolított levélben ugyanis elkotyogták, hogy kilencnapos lesz a bétakör, vagyis szeptember 8-án zárul a tesztlehetőség. Ráadásul a levélben szereplő információk szerint ez lesz az egyetlen megjelenés előtti publikus megmérettetés.

A bétában egyébként egy teljesen új pálya, a Sinai Desert lesz játszható. Emellett kapunk két játékmódot is, méghozzá a Conquestet és a Rush-t. Előbbiben 64 fős összecsapásokban vehetünk részt, ahol a cél, hogy az El-Jifar keleti régiójában található helyszín főbb pontjai felett átvegyük az irányítást. A Rush 24 fős mérkőzéseket ígér, a cél pedig nem más, minthogy elpusztítsuk a távíróhálózatot.

29.
29.
razipapi
Van olyan itt aki már megunta? Nekem 2 rush meccs kellett hozzá. Akarnám ,hogy tetszen de valamiért nem megy. Valaki hasonló vélemény?
25.
25.
csabuszflash
Arrol van hír ,hogy például conquestben ps4en is 64 fős lesz vagy csak 40es mint a battlefrontban?
24.
24.
kopic
20.
20.
user101
#18: Nekem soha nem is volt ilyen gondom, a másikat viszont egy MX5-el tudom kompenzálni ... :DDD
19.
19.
Mr.Dead
15.
15.
ollie92
#2: Ez a pálya a legnagyobb BF pálya, az E zászló vagy fél kilométerre is kint van a sivatagban. Saint Quentin Scar pálya zseniális volt, nagyon tetszett, főleg esős időben.
14.
14.
ollie92
13.
13.
#3: Bétát kipróbálom, de utána engem felejtsenek el mert TF2 jobb :)
12.
12.
crytek
És meg is küldték a cd keyeket!! Este próbakör remélhetőleg!
6.
6.
RoyalA
Most volt vége Titanfall 2-nek és kezdődik a BF1. Mozgalmas időszak. Jelzem, hogy a TF2 ütősre sikerült. Egy kis finomhangolás és fasza kis játékot kapunk. Kiváncsian várom a BF1 détát.
3.
3.
user101
Battlefront players : 0, Battlefield : mindenki más :DDD
2.
2.
atesz89
Kár hogy a másik pálya nem lesz benn, az jobbnak tűnt.
1.
1.
DarkLord
Off.: az NFL 17 PS4-es bétával mi a helyzet? Mert reggel leengedte tölteni, de mikor indítottam azt írta, hogy lejárt...akkor mi a fenének engedte letölteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...