Megjelent a World of Warcraft hatodik kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a várva-várt premiert pedig launch trailerrel ünnepli a Blizzard. Az előzetes az adalék sztoriját vázolja fel a rajongóknak, méghozzá a játék motorjával készült átvezetők társaságában.

Habár a Legion a World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze, valószínűleg nem az utolsó a sorban. A Blizzard már utalt rá, hogy folytatná az MMORPG bővítését, ami persze annak fényében nem meglepő, hogy az újabb és újabb kiegészítők segítenek aktivizálni az egyre zsugorodó játékostábort.

A Blizzard legutoljára tavaly augusztusban árulta el, hogy hány előfizetőt tudhat maga mögött a játék (akkor 5,5 millió rajongóról számoltak be), azóta nem közöl pontos számot, és mind tudjuk, hogy miért. A cég szerint éppen erre a problémára megoldás a kiegészítők fejlesztése, a cél pedig az, hogy ezek minél sűrűbben érkezzenek a jövőben - így már érthető, hogy a World of Warcraft fejlesztőcsapata 2014 októberében nagyobb volt, mint addig bármikor. 

11.
11.
Grabowsky30+
Sokan szeretnék a warcraft4-et, de azóta annyi idő telt el, hogy az rts műfaj már nem olyan népszerű, blizznél ráadásul ezt a posztot a starcraft tölti be és nem hiszem, hogy lenne értelme egy félig kihalt műfajból még egy játékot csinálni! Blizznél eléggé lefedik a most "divatos" műfajokat és valahogy nekem sehogy nem illik a koncepcióba egy wc4!
10.
10.
user101
Nem tudom mennyi a kurrens játékos bázis, de amíg nem omlik össze a teljes WoW addig ne nagyon számítsatok WarCraft 4-re... Ez még 1 millió játékos mellett is fix. fejőstehén. Biztos nagyban megy a Blizzard-nál a matek folyamatosan, hogy mikor jön el az a pillanat amikor WC4 képes lehet felváltani egy nagyon komoly multi-sessionnal megtolva a mostani alternatívákat. De jelen pillanatban WoW, LoL, DotA, mellett nagyon sokat kellene dolgozniuk és hát a Diablo3 esetében is láttuk mennyi a fanyalgó és kielégíthetetlen user... :/ ... Pedig 2015 augusztusi hír, hogy átlépték a 30 milliós eladást vele... Jah, 30 millió !
9.
9.
Doc.
#3: Pedig nem mindennapi élményt nyújt, imádtam ezt a játékot de már 6 éve, hogy nem játszok.
7.
7.
Aimedshot
#5: Az új játékosoknál részben igazad van, de általában az esetek többségében a már régebb óta játszó játékosok hívnak haverokat ismerősöket, és persze segítséggel már annyira nem rossz a helyzet, de persze egyetértek annyi játékosa sosem lesz mint volt vanilla-tbc-wotlk idején de még ennyi játékosnál is simán kitudnak hozni pár kieget belőle ha nagyon akarnak.
5.
5.
hadzsime
Szerintem annyi játékosa mint fénykorában volt, már sohasem lesz. Az új kiegészítők is mintha csak egy rövid időre csalogatnák vissza embereket. Az is lehet hogy maga az MMORPG mint műfaj már nem annyira vonzó mint a gyors mobák és csapat alapú fpsek. Plusz új játékosokat is baromi nehéz lehet szerezni, friss játékosként az ember azt sem tudja milyen nyelven beszélnek, mikor először belép a fővárosokba és meglátja chatet.
4.
4.
Aimedshot
Én azért várnék még az ünnepléssel, mikor kijött a WoD akkor is az lett mondva hogy ez majd megmenti a wowot stb. aztán meg a legnagyobb fail lett.Viszont abban egyetértek eddig tényleg egész jó, a PvP balancera leszek inkább kíváncsi, sok az új dolog remélem jól oldják meg a dolgokat :)
3.
3.
DarkLord
Érdekes amennyire szerettem a WarCraft-ot , főleg a 3. részt, úgy nem voltam kíváncsi erre a WoW-ra, még 1 percet se játszottam vele, de valószínű nem is fogok, én a WarCraft 4-et várom és azt, hogy a Diablo 3-ban lassan 3/4 éve nem léptem be és csalogassanak vissza ott is valamivel már (mondjuk egy kiegészítővel!, mert a szezonok már nagyon unalmasak...).
2.
2.
Lorthirash
Én úgy látom összeszedték magukat a wod után.
1.
1.
Lorthirash
Ez a kieg eddig nagyon üt , a sztori nagyon tetszik eddig, az új területek baromi jól néznek ki, és sok raid várható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...