Jön a Stranger Things második évada

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Látva az első évad sikerét, gyakorlatilag biztosra vehettük, hogy folytatódik az idei nyár slágersorozata, ám végre hivatalossá vált a dolog. A Netfilx 2017-re tűzte ki a második évad dátumát, és ezúttal 9 epizódot kapunk.

A Stranger Things idén nyáron jött, látott és győzött. A remek fogadtatás után egyáltalán nem meglepő, hogy a Netflix berendelte a második évadot, amely 2017 folyamán érkezik. Ezúttal 9 epizódot terveznek, az írók pedig nem változtak: ezúttal is Matt és Ross Duffer jegyzi a forgatókönyvet, míg a producer Shawn Levy és Dan Cohen lesz.

Az első teaser videó tanúsága szerint a sztori 1984 őszén veszi kezdetét, egy évvel az első etap történései után.

5.
5.
markoci555
Retroshockos bemutatóig azt sem tudtam hogy létezik, de imádom és jobban várom mint a Walking Dead-et vagy a Game of Thrones-t hogy csak a két népszerűbbet említsem.
4.
4.
Ichigo77
#2: Én téged se értelek,többször átolvastam de nem szerepel benne sehol "csak 9".?
3.
3.
Ichigo77
#1: Én végig nyomtam,de őszintén nem emlékszem időbeli ugrálásra.Mikor volt ez?
2.
2.
Megmondókapitány
Nem értem a megfogalmazást. Ha 9 epizódja lesz, akkor nem csak 9, hanem már 9 lenne a helyes megfogalmazás mivel az 1. évad 8 részes.
1.
1.
Winter
Annyira jónak tünt. Retro, kis horror, kis misztikum. De azok az állandó ugrálások az időben, teljesen felidegeltek. 3. résznél feladtam. Lehez, hogy újra próbálom majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...