Call of Duty: Infinite Warfare - ilyen lesz a multi

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Az Activision percekkel ezelőtt rántotta le a leplet a Call of Duty: Infinite Warfare többjátékos üzemmódjáról. A jövő hónap közepén indul a bétateszt is, elsőként PlayStation 4-en. Előzetest is mutatunk róla.

A rajongók legnagyobb örömére, Los Angelesben kezdetét vette a háromnapos Call of Duty-event. Az Activision és az Infinity Ward ennek apropóján a péntek esti livestreamben rántotta a leplet az Infinite Warfare többjátékos módjáról. 

Íme, a multis trailer:

A többjátékos mód lendületes, folyékony mozgásnak enged teret, a térképek designja is ezt tartja szem előtt, és eleddig soha nem látott mélységű testreszabási rendszert kapunk. Az ígéretek szerint több száz fegyver, rengeteg high-tech kütyü és craftolási lehetőség vár ránk.

Lesz többjátékos bétateszt is, amely október 14-én veszi kezdetét - elsőként PlayStation 4-en, aztán Xbox One-on. A trailer alapján PC-s tesztelés nem lesz. 

Az alábbi gameplay videóban hosszabban is belenézhetünk a kompetitív mészárszékbe, melyben különböző kasztokat láthatunk akció közben. A tankok akár úgy rugdoshatják az ellenfelet, mint egy focilabdát, de stílusunknak megfelelően olyan modulokat rakhatunk a fegyvereikbe, amilyet csak szeretnénk. Ráadásul a csaták egy pontján még egy mechát is segítségül hívhatunk (szia, Titanfall!), amit aztán mi, vagy a mesterséges intelligencia irányíthat.

Emellett a fejlesztők elhintették, hogy a Call of Duty 4 mind a 16 multis pályája helyet kap a Modern Warfare Remasteredben. Hurrá!

A shooter november 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

66.
66.
Felraktam a BO3-t, gondoltam játszok kicsit így az új megjelenése előtt. Végül rá kellett jönnöm hogy már öregszek, egyre kevésbé bírok célozni ugrálás közben. A sima földhöz ragadt játékmenet kell, így ez (bármennyire is sajnálom) kimarad. Az MW: R-e viszont igényt tartok továbbra is, hátha lesz belőle külön rész.
64.
64.
shatterhand
#63: Ps4 storen mar lattam hogy többféle kiadás lesz
63.
63.
#61: Úgy készülj, hogy nem jár mindegyik kiadáshoz a negyedik rész. Kb. +10 euró az alapjátékon felül.
61.
61.
shatterhand
eddig max a remaster miatt vettem volna meg, de így már a rendes játék is érdekel.
bf amúgy se hozott lázba ezzel az első vh-s vonallal , de a beta se tetszett

titanfall még kérdéses
52.
52.
Inferno
#45: Ez jó mondod a hülyeséged de azzal se vagy tisztába h melyik játékba mi volt! Az AW-ben thrustjump volt a BO3-ba volt először wallrun és otz maguk a fejlesztők.is elmobdták h a Titanfall és a Destiny inspirálta őket!!!!
50.
50.
bema695
Azt adják DLC-nek, amit ingyen kéne, azt pedig teljesárú játéknak, amire azt mondom, hogy DLC-nek elmegy...
48.
48.
Gykrizsi
#36: Az emberek azt akarták, hogy legyen végre valami más. És nem azt mondom, hogy a BF1 életem játéka (bár nekem tetszik), de látszik hogy foglalkoztak azzal, hogy mit akarnak az emberek, míg itt szartak bele, ide vannak textúrák már, legyen jövös rész és le van szarva alapon ment a dolog.
47.
47.
Crevna
De szerettem a kezdeti CoD címeket még a folytatás sem volt nagyon rossz, de ez a csillagvadász himihumi eléggé trágya, a trailer alapján ez annyira rossz hogy még a béta sem érdekel. Nem vagyok oda különösebben a BF(Dice) címekért sem de ebben az évben nagyon agyonverik az Activisiont.
46.
46.
DON GONDOCS
Ahogy nézem a Titánok helyett itt ilyen kibővített exosuitok vannak, oké ez végülis nem gond, de a falonfutást hanyagolhattál volna az nem olyan dinamikus.
45.
45.
Ra1D3n
#44: Mit nem lehet ezen érteni? :) Az Advanced Warfare érezhetően a Titanfall multiját kezdte el majmolni azáltal, hogy lemásolták a falon futást. Míg a Titanfallban tök jól működik az egész parkour rendszer, addig az Advanced Warfare-nél végig olyan érzésem volt, hogy olyan szinten kiforratlan, hogy valószínűleg súlyos túlórák árán beleerőszakolták még úgy utólag a játékba, és, hogy ne legyen túlságosan feltűnő, belerakták a jetpackes irányváltoztatós bohóckodást, ami aztán még kiforratlanabb volt kezelhetőség szempontjából.

#43: A BF2142 a mai napig az egyetlen olyan BF játék, ami szerintem kibaszott jó volt(a Bad Companyk kimaradtak, köszönhetően a számozott BF-eknek, meg az 1942-nek, amik ha nagyon finoman akarok fogalmazni, nem tetszett...). Kurva jó hangulata volt, kurva jó volt a gameplay(Szerintem), és a járművek/mechák is nagyon jól kezelhetőek voltak. Nem bánnék egy folytatást a témában :)
44.
44.
roli33
#36: Csak a divat haterkedés megy, ennyi az egész. Nem is értem ezt miért utálják (ja de, divatból), a Titanfall 2-ért meg odavannak, mikor az még pörgősebbnek és még futurisztikusabbnak tűnik. Nekem az utolsó Call of Duty-m a BO2 volt, szóval ez most nekem teljesen jó, és újdonság. Akik minden évben veszik, megértem hogy ezt feleslegesnek érzik. De attól még szórakoztatónak ígérkezik.
43.
43.
Rakottkrumpli
#38: Azt hittem egyedül vagyok azzal, hogy egy 2142 Folytatást várok évek óta :D Mikor legutóbb felhoztam mindenki lehurrogott ,hogy az szar és a kutyának sem kell... Pedig nagyon hangulatos volt szerintem. Engem jobban megfogott, mint pl a BF 2.
42.
42.
En a titanfall 2 melle a remastered-et veszem, az infinet meg tovabbadom. Amugy nekem tetszik csak ket future lovolde nem kell es egyelore a titan jobban tetszik.
41.
41.
maros1977
39.
39.
Azért ha mégis érdekel valakit:

Terminal: https://www.youtube.com/watch?v=KKAfW3bbEZU
CoD4 multi: https://www.youtube.com/watch?v=SixeJ6zalb4
38.
38.
#37: Több lehetőséget látok a futurisztikus vonalban, mint igazából bármi másban. Nem muszáj falon futással vagy jetpackkel operálni, lehetne sima földhöz ragadt harc, de akkor is olyan dizájnt, fegyvereket, pályákat tesznek le, amilyet szeretnének, csak a kreatívitásukon múlik.
Ne legyen igazam, de a WW most max. a mai grafikai tudás miatt tudhat újat mutatni, legalábbis multiban. De az is szerintem egy-két év után kifullad majd. Semmi problémám egyébként a közelgő BF1-el, csak titokban egy 2142 folytatást vártam a Dice-tól.
37.
37.
dvs00
Egy rakás szar bazmeg.

Őszintén remélem, az első komoly buktája lesz az Activisionnek és akkor az a kövér vörös bibsi rájön mi kell igazán a népnek, nem a kurva star trekes scifi baromságok mindenféle vaskezú szkafanderes nem létező technológiára épülő "fegyverek" meg egyéb moslék évek óta. Már ott tartok, hogy lassan szívesebben lődözném le a picsába a röszkei határnál az erőszakológépeket magyar színekben, csak több star treket már könyörgöm ne. Ami kelle a népnek és ezt a DICE is idejében felismerte, az pedig az 20 század, vagy pedig jelenkori közelkeleti hadszintér, lásd például az Amerikai Mesterlövész vagy A túlélő, vagy a Sólyom végveszélyben c. filmekben látottak, egy végletekig finomhangolt játékmenettel nem egy butított ugrabugrálós trágyadomb mint valami kibaszott játéktermi szar ahol fél méterre tőled a susogó nadrágos cigányok ütlegelik a boxzsákot egész nap miután felvették a pénzt az önkormányzatnál, hogy utána ilyen helyeken basszák el az adóforintjaidat. Továbbá végre egy új grafikus motorra van szükség miután a frostbite jól láthatóan ezt körbehugyozza kétszer már a béta változata is, lassan a 30 éves dos-os doom is komolyabb látványorgiát nyújt mint ez a szarkupac. Remélhetőleg év végén az Activision és az Infinity Ward számára elérkezik a felvilágosodás pillanata, hogy végül rájöjjenek kell egy újabb Cod 1-UO-2-4-World at War-MW2. Ezek hol a faszomba vannak? Hova lett a tehetség és az ambíciók? Már csak a kibaszott pénz számít? Az hogy szart adsz ki a kezeid közül az már lófasz? Hogy egy franchise-t ami rögtön az első címével az év játéka címmel nyitott, ilyen szinten szétbasztak? Renoméja a nullán van elég hihetetlen és sajnos a jövője is hasonlóképpen fest és minden évben kiderün, hogy van hova lejjebb. De majd a szar eladási mutatók és az iskola miatti üres szerverek majd árulkodnak bár arra is szarni fognak szerintem, jövőre menetrend szerint érkezik a "következő" rész amire rábasznak egy csillagok háborújás jelmezt, előtte persze néhány forintot nem érő - fizetős - fos DLC kíséretében. A hardline ugyan elég langyosra sikerült, de a béta teszt után jó helyre megy a pénzem ez már most látszik, a BF 1 nagyon jó irány és az 1es szám is új korszak nyitányának hírnöke mely borítékolja a jövőre érkező II. Wh-s részt is, az Activision pedig nyugodtan mehet a picsába.
36.
36.
KENKILL
Puszta kíváncsiságból kérdeznék valamit, nehogy valaki magára vegye. Hosszú-hosszú évek óta jönnek ki a CoD-ok és eddig szinte minden részt két pofára zabáltak az emberek, holott lényegi különbség már az első Modern Warfare (lassan 10 év) óta nincs köztük. Ezt most miért kezdte el mindenki utálni mint a szart? A sci-fi környezet miatt? A gameplay-en ez mit sem változtat, ugyanazt csinálod csak máshogy néz ki. Vagy most hirtelen megunták az emberek? Valaki magyarázza már el pls, tényleg érdekel.
35.
35.
PGab
Hat ez kritikan aluli...
Orulok neki, hogy amikor meg sok idom volt nem ilyenek jottek, hanem cod4. Most is azt varom csak ebbol az egeszbol, kivancsisagbol. Ez azert sokat elarul es eleg ciki.
33.
33.
KASBEJ
Ha teljesen reálisan nézzük, akkor tényleg az van, hogy a CoD széria képtelen nagyot újítani évek óta. Én régen nagy cod fan voltam, de ezek már tényleg nem azok a játékok, persze nem is kell hogy azok legyenek, de valahogy hiányzik belőlük valami. Ez lesz a 4. év, sőt talán az 5. év a Black Ops 2-vel kezdve, hogy alig van ugrás az időben. Mindig csak az egyre távolabbi jövőbe megyünk egy kicsivel, és kész. Mindig egyre modernebb cuccok meg gadgetek, meg fegyverek, de alig van igazi újítás. Persze van olyan akinek ez elég arra, hogy évről évre megvegye (én is ilyen voltam régen), de mostanra ez már kevés nekem, meg sok más régi cod játékosnak is. Nekem azért tetszik a BF1 nagyon, mert ott mertek egy nagyot újítani és elvitték a játékot egy olyan korszakba ami még nem volt feldolgozva. Persze ott is rengeteg gameplay element megmaradt, de már önmagában az, hogy az agyon használt modern hadviseléstől el tudtak szakadni, nagyon király. Ez csak én véleményem erről az egészről:D
32.
32.
#29: Én elhiszem, ha nem tetszik, nincs is ezzel bajom. Az egyetlen problémám, hogy cod = konzol, én meg pc-vel rendelkezek.
31.
31.
s4jtqkac
#10: Szerintem olyasmire gondolt itt amit a fejlesztök is megemlítettek, h nem rekreálni akarták a great wart hanem az abbol fakadó inspirációt ültették modern perspektívába. Más szavakkal pörgösebb a dolog, nem ragadnak be a fegyverek, ilyesmik.
30.
30.
Gykrizsi
"Emellett a fejlesztők elhintették, hogy a Call of Duty 4 mind a 16 multis pályája helyet kap a Modern Warfare Remasteredben. Hurrá!"

Ennyire nem érdekelt senkit a dolog, hogy ezt is meg kellet lépni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...