Outlast 2 - 12 percig ne pislogj!

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
A múlt heti PAX Westről még mindig szivárognak a látnivalók. Köztük a nemrég jövőre áttolt Outlast 2 is jelen volt egy mozgalmas és elképesztően ijesztő, 12 perces demóval. Ha nem félsz, a hajtás után meg is lesheted.

Feszültséggel és rettegéssel teli az Outlast második felvonásának következő, 12 perces játékmenet-bemutatója, így ha nem szeretnél sűrűn felugrani a székből vagy éppen szívroham közeli állapotba jutni és mentőt hívni, akkor ne nyomj a lejátszásgombra.

Az Outlast 2 egyébként a tervezettnél később, az őszi csúcsot elkerülve csak 2017 első negyedévében várható, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
lacinho01
Egy demót igazán kirakhattak volna a megjelenésig.
4.
4.
Aanash
Nekem tetszett amin meglepődök, mert sose bírtam a horrort.
3.
3.
PS4jacksony
Tényleg szar szinte végig sötét mi értelme ennek ?
1.
1.
xICEMANx
A legidegesítőbb, legbénább bemutató gameplay amit valaha láttam!!!! Ez a retard vagy sosem játszdott Outlast-el vagy semmivel. Ajánlom mindenkinek hogy 7:40 másodperctől kezdje el mert addig csak full sötét és retardált ugrabugrálás látható. A 8. percben kapcsolja be végre az éjjeli üzemmódot a kamerán... Borzalmas egy gameplay bemutató. Még a kedvem is elment a játéktól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...