Ismét csúszik a The Last Guardian

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 12.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg októberben a Team ICO régóta várt játéka, a fejlesztőknek extra időre van szüksége ahhoz, hogy kigyomlálják a The Last Guardian hibáit. Szerencsére kaptunk új dátumot is.

Már megszámolni sem tudjuk, hogy hány alkalommal csúsztatták el a The Last Guardian megjelenését - az első tervek szerint még az előző generációban kellett volna napvilágot látnia az anyagnak.

Legutóbb október végére ígérték a premiert, és ebből sem lesz semmi. A hivatalos PlayStation Blogon a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida foglalt állást a kérdésben.

Mint írja, a fejlesztőknek egy kicsivel több idő kell ahhoz, hogy minden hibát kiirtsanak a játékból.  Nehéz döntés ez, különösen a The Last Guardian esetében, de végül is csak pár hét késésről van szó.

Yoshida szerint megéri várni Fumito Ueda megható alkotására, amely a barátság és a bizalom kérdéskörét boncolgatja. A rajongók megérdemlik, hogy egy polírozott játékot kapjanak kézhez, ha már olyan sokat vártak rá.

A The Last Guardian így csak december 6-án landol a boltokban, kizárólag PS4-en.

26.
26.
Extol
Pff megint egy konzol exkluzív cím.
24.
24.
kopic
Amúgy már tényleg szánalmas amit a Sony művel eme játékkal.
+eddig látott videók alapján nem kell számítani egy túl hosszú alkotásra szerintem.
23.
23.
kopic
22.
22.
kopic
20.
20.
Amugy a haterkedes igy kezdodik az ilyen forumokon, hogy nagy lesz az elvaras, na ez is el lett baszva, stb megy a hangulatkeltes, mindeki szemelyes sertesnek tartja h ennyi ideig keszult es meg ha jo is lenne mar mindegy, mert megy ez a gerjesztett utalat.
19.
19.
markoci555
Teljesen bekajáltam, hogy ez a játék ki fog jönni :D Most már kezdődik újra.
18.
18.
Yanez
#16: Eleg nagy hulyeseg, ha az ember 1-2 cim miatt vesz konzolt. Sehogyan sem eri meg. Annak igen, akinek nincs mas alternativa a videojatekokra.
17.
17.
sebtapasz
Ja, szerintem is,ennyi év csúszá után olyan szintű az elvárás a játék felé,hogy nagyítóval fogják keresni a hibákat ha kell és könyörtelenek lesznek a játékosok is és a tesztelők is,hozzáteszem,nem alaptalanul ...amúgy meg van egy olyan érzésem,de ne legyen igazam,hogy nem fog akkorát szólni ez a játék,mint pl az ico,vagy a shadow of the colossus...
16.
16.
Neo1989
Bár engem ez a cím nem mozgat meg, de elég nagy pofátlanság azokkal szemben akik ezért is vettek még anno PS3-at meg most 4-et. Azt örüljenek ha gen végén megkapják.
13.
13.
Tul sok nagy cim jon oktoberben, es meg ha nem is azonos a celkozonseg azok miatt hatranybol indulna. Meg amugyse vennem meg 20 masik jatek mellett, decemberben viszont johet :-)
12.
12.
Chrysh
Ne legyen igazam, de szerintem még ebben az évben nem fognak kapni a ps-esek tollas kutyát, decemberig sok minden történhet, pl az egyik fejlesztőnek beszakad a körme és b*szhatják :D
11.
11.
DON GONDOCS
Szerintem akik ezt a játékot várták régen már azok is rég lemondtak róla és ha megis jelenik kapunk egy közepesen jó játékot amit szétszednek mint a no man sky-t.
9.
9.
Gykrizsi
Komolyan mondom, ez már bőven vicc kategória. Egy ezrest mernék rá tenni, hogy decemberben sem fog megjelenni. Ez a játék kezd átmenni önmaga paródiájába. És ez nem egy Witcher, hogy hatalmas világ, persze gyomlálunk, foltozunk, stb.. Ez ránézésre látszik, hogy egy lineáris, 2-3 órás cucc. És hogy ehhez még mindig hónapok kellenének, elég hihetetlen. Szerintem, mint minden ilyen játék (pl. Duke Nukem Forever), ebből sem fog már jó kisülni. Ha jó is lesz, akkor is az lesz az emberek, hogy ps próval együtt két generációt éltünk meg érte, és ez már kevés.
6.
6.
Yanez
Nagy kar.

"A The Last Guardian így csak december 6-án landol a boltokban, kizárólag PS4-en."

Csak arra lennek kivancsi, a december 6 melyik évre értendő?
2.
2.
PS4jacksony
Nekem is gyanús ilyenkor már bőven kellene mutogatniuk fejlesztői napló stb ....Nem tudom mi lessz ebből egyszer már írtam,hogy 2017 lesz belőle nehogy bejöjjön....
1.
1.
DarkLord
Lehet még kész sincs, mindig ugyanazt az 1 videót mutogatták már 20 éve is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...