Átszervez az EA, bemutatkozik a Worldwide Studios

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 14.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts vezérigazgatója blogposztban jelentette be, hogy egyetlen nagy divízióban tömöríti majd a fejlesztőstúdióit, aminek a neve EA Worldwide Studios. Az átszervezések nem járnak leépítésekkel.

Az Electronic Arts az átszervezés előtt négy divíziót üzemeltetett, az EA Games tömörítette a DICE-ot, a BioWare-t, a Criteriont, a Ghostot és a Visceralt, emellett pedig külön részlege volt az EA Sportsnak és a Sims-orientált Maxisnak, illetve külön működött a casual játékokat fejlesztő EA All Play is.

Az EA Worldwide Studios váza lényegében az EA Games, és a váltással az összes többi részleg beolvad alá. Andrew Wilson vezérigazgató a blogbejegyzésében az "egységben az erő" gondolatmenettel indokolta a Worldwide Studios megalapítását, a vezetését pedig Patrick Söderlundra, az EA Games jelenlegi fejesére bízta.

Habár az EA Mobile-t és a Maxist továbbra is Samantha Ryan vezeti, ő közvetlenül Söderlundnak jelent majd, mellesleg pedig beszáll a BioWare irányításába is, hogy így segítse Aaryn Flynnt.

További fontos változás, hogy a Frostbite Engine mögött álló csapat csatlakozik a kiadó technológiákért felelős részlegéhez.

Az EA szerint az átszervezések nem járnak leépítésekkel.

26.
26.
Heldengeist
#15: Én nem kapok kevesebbet. Akkor igen, amikor a régiót kell váltamon (kösz Ubi), mogy ne az elfordított magyar feliratokat kelljen olvasnom, úgy meg a multit baszhatom xboxon. Úgy már tényleg kevesebbet kapok és tolják fel maguknak az elcseszett lokalizációjukat.

A hasonlatod meg kb úgy helyes, hogy csak előre meghatározott színekben vásárolhatsz kocsit a bármilyen helyett... ja várj, ez ott is pont így működik.
25.
25.
McDuff
#9: Jah és ha már képmutatás. 2 fajta ember van aki az ilyen témák alkalmával felmerül, tehát hogy magyarul akar játszani: 1. nem tud angolul egyáltalán, vagy nem jól, de persze nem vallja be mert ő is tudja hogy ciki. 2. a hazaszeretet, hogy a mi szép nyelvünkön akar játszani, mert hát mégiscsak magyar, pedig tud angolul. Te melyik vagy? Ha az első, az a te bajod, ha te nem tanulsz meg, akkor miért várod el a cégektől, hogy ők igen? Ha a második akkor meg gondolhatod hogy ezeket kurvára nem érdekli a hazaszeretet, csak a SZÁMOK!

Az Ubinak miért megy? Nekik se minden játékuk magyar, miért nem? Ha az egyiknél megy, miért nem megy a másiknál? Másrészt meg örülj neki, mert lefogadom hogy az Ubi se fogja már sokáig tolni a magyar AC-kat...csak ők még presztízsből tartják magukat, holott lefogadom hogy pénzben nézve már nem éri meg nekik se.
24.
24.
McDuff
#16: Baromságokat beszélsz. A Te nézőpontodat nézve pont hogy fordítva, pl PewDiePie-nak kellene magyar címmel is, ne adja isten, magyar felirattal videókat kitennie. Több millióan nézik, biztos van közte több százezer magyar is, miért nem rinyálnak alatta kommentben, hogy "na,légyszi,legyen magyarul is!" ? Ugye milyen hülyén hangzik?
Az autós példád még talán jó is lehetett volna, ha nem cáfoltad volna meg magad azzal, hogy szted a "fordítók pár eurós gázsijához" mérve Te egyből egy autó motorját szednéd ki. Értem. Ezt visszavezetve tehát nálad alapból el se indul, be se kerül a meghajtóba olyan játék ami nincs honosítva, mert úgy sz.rt se ér. Pedig egy játék magyar felirat nélkül ugyanúgy játszható, míg az autó használhatatlan lesz. Egy ekkora külföldi cégnek egy magyar felirat kb az utasok napellenzője, egy német honosítás hiánya már azért egy autórádió.
Mikor fogadjátok már el végre hogy ez a kis ország az ő szemükben semmit nem ér? Nem itt vannak milliós eladások, pedig elképzelhető lenne. És tudod miért? A válasz ott van abban amiket eddig írtál: mert csórók vagyunk (ha nem akkor ugyanolyan zsugorik),de legalább rinyálunk. A tipikus magyar 2 legfontosabb ismérve. Adják olcsóban mert nincs benne magyar felirat? Pls. Lefogadom ez az egész világon is csak egy magyarnak jutott eszébe, neked. Nálad jobb példát most nem is tudnék találni. Kár hogy társat is találtál aki asszisztál ehhez...
21.
21.
l4cyk4
#9: Egyetértek, bár a másik megközelítésben is érzek némi igazságot.
19.
19.
Sose értettem azokat akik folyton kikelnek az EA ellen, holott ennél a cégnél a játékok ára mindig tök hamar lemegy, most is ingyen adják az összes kiegészítőt pár év után, amit korábban season passal vettem a BF4-hez, kurva olcsó lett már kb két hónap után a Battlefront is, szerintem balfaszok akik divatból utálják, közben meg tolják a jó játékaikat :-D Akárki akármit mondhat, Dead Space trilógia nálam mindent visz, és totál nem érdekel a divatduma hogy fúj EA, én egy csomó EA cuccal toltam/tolom akinek nem tetszik ne vegye, tőlem vegye a COD-ot akkor vagy amit akar mástól :-D
18.
18.
salaxx
#2: félig off: Profitorientált cég, persze hogy "szükségszerűen" kapzsi. Ilyenkor sosem értem az embereket...ez 1 nyilvánosan működő részvénytársaság = bárki vehet tulajdonrészt benne. Ha ennyire biztosak vagytok benne, hogy itt csak az emberek gátlástalan lehúzása zajlik, hogy a cég tulajdonosai degeszre keressék magukat, akkor miért nem lesztek ti is tulajdonosok?
http://www.investing.com/equities/electronic-arts-inc?cid=963397
2013 óta cirka 700%os haszon...és az osztalékokat még vissza sem néztem.
Annyi embert hallani, hogy a gazdag cégek...kisemmizik az embereket ilyen meg olyan téren a cég meg csak elteszi a nagy pénzt...az esetek 80%ában a panaszkodó ember is lehetne a cég tuulajdonosa.

Ettől nem lesznek jobbak a játékok viszont, ha plasztikus példával 2013ban a "mocskos" EAbe fekteteve 1 teljes játék árát most adózás meg költségek után simán vehetnél abból a pénzből 5 EA játékot.
16.
16.
GAMEROD
Ja, és csak ebben a tekintetben fontos az angol nyelv? Bezzeg ha a youtube csatornára angol nyelven merészelsz kiírni egy címet akkor kapásból jönnek a privátok hogy te mocskos hazaáruló, hogy merészeltél angol címet adni a videónak xdd
15.
15.
GAMEROD
#13: Itt egész egyszerűen arról van szó, hogy ha valamiből kivesznek valamit akkor az legyen olcsóbb minimum, Vagy a mai kapitalista birka világba megengedhető hogy magasabb árért kevesebb szolgáltatást kapsz mint előtte? Komolyan mondom nem is csodálkozok hogy az emberek szemét is kilopják a mai világban azaz kilopták mert észre se vesznek semmit ami körülöttük zajlik. Majd veszek egy kocsit, kiveszem belőle a motort és eladom drágábban, nem egy rossz biznisz. Úgyis beletörődik aki megveszi.
14.
14.
#12: Bizony. Gyerekként kimondottan szerettem a magyar feliratot a játékokban, minden ilyen lehetőségnek örültem. A szinkronról nem is beszélve. Manapság inkább csak multizgatok, de pl. a csét is magyarul használom. Van x másik nyelv is, ezek nem véletlenül kerülnek bele.
13.
13.
Heldengeist
#12: Itt úgy mérem le a közhangulatot, hogy te meg Caleb vagytok a 2 a 10-ből.
12.
12.
GAMEROD
#10: Ja, tipikus irodista hangulat mint mikor 10-ből 2 embernek nem kell a légkondi ezért az összes többi süljön meg :)
11.
11.
Yanez
#6: Most latom, tok ertelmetlen amit irtam, mert az lemaradt, hogy az a srac 7 eve van amcsiban! De lattam mar idosebb embereket is, akik 20 eve elnek NY-ban, de csak az "igen" meg a "nem" megy nekik. Azert ez mar galaxis meretu ciki!
10.
10.
#9: Szebben meg sem fogalmazhattad volna, köszönöm.
9.
9.
GAMEROD
Bírom az ilyen megmondóembereket.

1. Nincs bajom az angollal, hiszen 15 éve se jött ki egy játék se magyar nyelven, sőt soknál angolnyelvű végigjátszással toltam végig.
2. Igen elvárás, mert ha eddig ment, és az UBI-nak is megy akkor nekik miért nem? Ugyanazért az árért ugyanazt az élményt várom tehát ebbe bele tartozna a saját nyelv is, főleg egy RPG-nél.
3. SztárwárszFanni csak egy troll, de azért reagálok rá, leírtam hogy még akár ingyen is le tudják fordítani láthatod hogy a Skyrimet és a ME3-at is önkéntesek tök ingyen fordították le. Érdekes az első két rész le volt fordítva gyárilag, régebbi Fifáknál még magyar szinkron is volt.
4. Csak képmutatás amit leműveltetek az előző kommentekben.

8.
8.
#2: Muszáj volt meglépniük, ezzel még több pénz marad a steamb***ó origin fejlesztésére.
7.
7.
DON GONDOCS
Lehet szidni az EA, de olyan címekkel mint a Mass Effect, Dragon Age, BF és Star Wars nagyon is a toppon vannak.
2.
2.
GAMEROD
Szervezhetnek amit akarnak, akkor is egy kapzsi szar banda marad. Még egy fordító pár eurós gázsiját is sajnálják hogy lefordítsa a játék vagy szolgáltatás szövegét egy adott nyelvre, helyette garázsban csinálják meg ingyen önszántukból valakik a magyarítást.
1.
1.
strike19
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...