15 millió eladott X360 jövőre? Majd meglátjuk.

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Eleinte a Microsoft üzleti terveit egy egyszerű "Hiszi a piszi!" mondattal véleményeztem volna, ám úgy gondoltam, ennyire nem leszek szkeptikus. Egyelőre.
Eleinte a Microsoft üzleti terveit egy egyszerű "Hiszi a piszi!" mondattal véleményeztem volna, ám úgy gondoltam, ennyire nem leszek szkeptikus. Egyelőre.



A Microsoft eleddig öt millió darabot értékesített következő generációs gépéből, az Xbox 360-ból: Chris Liddel ismertette üzleti terveiket, miszerint 2007 júniusáig egészen 15 millióig növelik az eladott konzolok számát. Reményeik szerint a 2006-os naptári év végéig további tíz millió X360 kerül a boltokba szerte a világon - ha minden jól megy, állítólag akkorra már 160 játék lesz kapható a konzolra. A tervek szerint a 2007-es üzleti év végéig (ergo jövő júniusig) 8-10 millió gépet tudnak majd eladni, ez pedig összességében 13-15 millió konzolt jelentene tehát.

Kételkedni azért tudnánk a fent említettekben, mivel addigra már a Sony és a Nintendo is keresztül húzhatja a Microsoft számításait a PS3-mal és a Wii-vel. Jövőre legkésőbb minden kiderül a végeredményről. :)
7.
7.
aron2
és ki ki fogja meg venni azt a ps3-at valami rohadt drága lesz meg a játékok is rá és amire az ki jön a xbox 360 le arat mindent.
6.
6.
fojesz
LordRAT szívesen felsorolok Neked másik 20 címet mely reggelire is megeszi az Xbox 360-t mindenestül és PS3-exklúzív lesz.
4.
4.
Ryo san
Legyél csak szkeptikus nyugodtan:)
3.
3.
EA Most Wanted
Én karácsonyra megpróbálok szerezni eggyet. Remélem sikerűl :D
2.
2.
Alhun
Azt nem tudom hogy csak szerencséje volt e Bill-nek, de ehez a 15 millió eladandó X360-hoz csak 1 dolgot tudok mondani: én is vevő leszek! Jövő nyárra beterveztem egy X360 beszerzését, mivel olcsóbban megúsznám mintha a gépemet tuningolnám halálra
1.
1.
dr3l
Én tisztelem bill-t, mert amit elért, azt nagy részben saját magának köszönheti. Gondolom azért elég sok szerencséje volt. Vagy nem így van???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...